Toysdaily 玩具日報

查看: 10242|回復: 8

[Hot Toys] 蛋蛋蛋蛋蛋蛋 異型、鐵血戰士 (小小劇場) 蛋蛋蛋蛋蛋蛋

Backup: https://www.facebook.com/hottoys ... 001383413606&type=3
http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... =1&extra=#pid159281

山口: http://figurehobbyclub.tw/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=11839&page=1&extra=#pid159281

Neca: http://figurehobbyclub.tw/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=11840&page=1&extra=#pid159282
某一天,Scar Predator到南極特訓。 Scar P: “(廣東話) 濕濕碎。我30分鐘搞掂!” (繁體: “小菜一碟。 我30分鐘就能完成任務。”{:1_213:}

“一隻蛋? 太睇少我囉!” (一隻蛋? 太看輕我了!){:1_218:}

說時遲,那時快~~~

“想偷襲? 無咁易!” (想特襲? 沒那麼容易!){:1_222:}

正當P仔沾沾自喜時,濃霧散了,也看不見週圍都是蛋… 仍沉醉在剎那的快感中~{:1_226:}

P: “你老幾?! 咁郁我?!” (你這臭小子,咁太歲頭上動土?!):angry:
異形B: “XE@#$@#DF 你唔好大蝦細喎!” (…你持強凌弱!)

P: “係啊,吹詳!”{:1_222:}

P: “Hearing with Listening! Talking without Speaking! 我大爺係要踩爆你~

原到踩實再轉~{:1_238:}

留一個勝利記𨂜~{:1_226:}

P: “好痛呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~”:*

P: “呀~~~~~ 我忍~~~~ 人類紋身都係咁~~~ 我無理由忍唔倒嘅~!: (人類紋身都是如此這般,我沒理由忍受不了!”

當P仔沉醉在S&M之間,其他蛋蛋正爆裂,守衞也來了~

一不留神……
…………………..
………………………..

被”深喉”了~~~~~~{:1_238:}

若干小時候醒來了,卻被強行法式熱吻~~~{:1_236:}
P: “我不是蘿莉控~”

ALIEN: “我變大給你看~~~~ !!!!”

SCAR P先後被強行深喉和法式, 果然滿身"SCARS OF YOUTH"~~~

惡搞PS一輪,那百彈圖用了最多時間,謝欣賞~~~:)
雕狸正吖喂:he:

既惡搞AVP第一集,又有地道廣東話做對白,卑個Like你!
回復 2# venson8789

多謝支持, 但唔通我廣東話比自由行同化退步左. 點解我唔明 "雕狸正吖喂" ???

唔係 "雕狸露尾吖喂" 咩? :^
深喉都出埋
夠晒盞鬼
Like
回復 4# petergpm333

其實我時時認為果隻異型BB蜘蛛好似女人生殖器..........

而會伸出條野插入人喉嚨重唔係深喉~~~?:^
百蛋圖勁呀!蛋蛋拍攝了很多角度再合成一張:$
師兄真係玩玩具達人!
多謝分享!
回復 6# akiaki

謝欣賞∼ 達人不敢當,敗家達人就真∼∼∼
靚ps!真深喉:he:
回復 8# 上帝

感謝假'上帝'真賞識∼∼∼∼∼{:1_228:}