Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Guardian Predator Comic-Con 2010 Exclusives 開箱

我真係覺得hot toys 冇野搵野黎攪.好地地出限量做咩.門市賣又唔會賣唔晒.
好似話有人賤到現場抄賣. 2個人旁 ...
e_v_i_a_n_s 發表於 30-7-2010 02:00 PM

我就有去排~~叫fd幫手買左2套(排左廿幾粒鍾)
見住d炒家4-5個人排,半夜一車一車的士黎10幾廿個o靚仔插隊~~:angry:
幾個人變幾廿人:blame: d食蕉真係食蕉,個個話fd就放人入~~
眼見其中2個雞旺x街老闆(其中一個食軟飯金毛,一個肥佬,自己估):53:
大家唔好幫佢地買,等佢坐艇:34:
我真係覺得hot toys 冇野搵野黎攪.好地地出限量做咩.門市賣又唔會賣唔晒.
好似話有人賤到現場抄賣. 2個人旁 ...
e_v_i_a_n_s 發表於 30-7-2010 02:00 PM

請人排隊?
請人排隊?
pathk 發表於 30-7-2010 02:18 PM

睇返樓上回個post  應該係請人插隊
我建議ht以後d咩限定直接買俾d玩具鋪抄,唔好搞到d有心買ga fans,好過排左買唔到都係要買抄價ga fans.至 ...
替身使者 發表於 30-7-2010 02:14 PM

太落後la排隊~~網上抽籤最公平~大家唔洗辛苦,聽天由命,又可以防炒家~~:78:
太落後la排隊~~網上抽籤最公平~大家唔洗辛苦,聽天由命,又可以防炒家~~
chiman0123 發表於 30-7-2010 02:24 PM

網上抽籤一樣可以唔公平..可能個班抄家請成班靚仔去cyber度登記.....
回復 16# chiman0123

x2,有次行過見到食軟飯金毛爆晒粗鬧個女人(唔知係咪佢老婆)
頭先見到金毛係到同個肥婆槽,好似槽你d人打佢尖,佢d人打你尖,兩個都不知所謂.:53:
我就有去排~~叫fd幫手買左2套(排左廿幾粒鍾)
見住d炒家4-5個人排,半夜一車一車的士黎10幾廿個o靚仔插隊 ...
chiman0123 發表於 30-7-2010 02:18 PM

食軟飯金毛,一個肥佬? 開埋名邊層邊間啦 呢d正PK
不過就算HK 人ng買..佢地擺上ebay都大把生意
唉~
回復  chiman0123

x2,有次行過見到食軟飯金毛爆晒粗鬧個女人(唔知係咪佢老婆)
頭先見到金毛係到 ...
替身使者 發表於 30-7-2010 02:30 PM

食軟飯得黎仲要鬧老婆..佢唔好再賤d..
回復 19# chiman0123

雖然我支持抽籤, 但兩睇啦.... 排隊ge好處係.... 好想買的人一定買得到. [ 只要佢比其他人早 ]  不過佢地防唔到其他人插隊, 又真係好唔要得.

但如果只為比fans買, 乾脆在輔頭賣lor ; 如要攪限定, 都比vip 訂丫.  
[ VIP 都要排隊先買到, 咁就唔係VIP 啦; ]

呢隻咁GE死人野話限定, 肯定到時一街一BID場都有貨.
網上抽籤一樣可以唔公平..可能個班抄家請成班靚仔去cyber度登記.....
e_v_i_a_n_s 發表於 30-7-2010 02:28 PM

就算係咁你都可以勁登記勁抽~~睇下邊個好彩~~
好過咁樣比佢地掃成40-50隻~~
回復 22# pathk

you mean this? At least 20boxes each of the three HT item. (sorry for the poor quality)
食軟飯金毛,一個肥佬? 開埋名邊層邊間啦 呢d正PK
不過就算HK 人ng買..佢地擺上ebay都大把生意
唉~
pathk 發表於 30-7-2010 02:41 PM

你呢2日去行個圈~~邊間有幾廿隻會場版賣,又符合以上條件~~:DD
回復  pathk

you mean this? At least 20boxes each of the three HT item. (sorry for the poor qua ...
goodies 發表於 30-7-2010 02:50 PM

可見HT一人只限買一隻GE POLICY 又係多餘..
回復  chiman0123

頭先見到金毛係到 ...
替身使者 發表於 30-7-2010 02:30 PM

係佢老婆~~佢老婆日日做到無停手,條友就得閒出下鋪吹水:*
回復 26# goodies

不如放呢張上ht個facebook:66: