Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Guardian Predator Comic-Con 2010 Exclusives 開箱

回復  goodies

不如放呢張上ht個facebook
替身使者 發表於 30-7-2010 02:57 PM

我想後尾HT話可以去門市訂購 再睇條金毛同肥佬個樣多D
HT舉牌 話賣曬時
有二十幾人嘈  一人買N盒....排隊又亂點人...
HT回應 : " 冇計...人地真係有咁多 藍票..."
              "  如果我地出售多幾盒出黎 or  額外派籌比你地....
                  今對好多人唔公平"( 對炒家唔公平? )

HT真好野....HT :冇啦...我睇唔到...我睇唔到....(你盲架?)
如果想買請去雞旺2/F﹐唔好去會展啦。聽到D老闆話明天/後天再吹雞去掃貨。
動漫限定 變左 炒家限定 :70:

ht 你不如set 個價 3-4k 係返自己門市賣la, "肥水不流別人田" :59:
回復  pathk

you mean this? At least 20boxes each of the three HT item. (sorry for the poor qua ...
goodies 發表於 30-7-2010 02:50 PM

嘩!!多到呢!!
如果想買請去雞旺2/F﹐唔好去會展啦。聽到D老闆話明天/後天再吹雞去掃貨。
goodies 發表於 30-7-2010 03:07 PM

YES~~同軟飯金毛哥買~~佢大把~
如果你想排~~你依家好行~~仲有d機:oh:
頭像被屏蔽
諗返起上年.....個時6點鍾到排4個鍾左右就買到..今年你早極去排都冇用.
頭像被屏蔽
其實排隊買 , 幾多錢 ?

http://www.youtube.com/watch?v=n_K_D_oMKrw
(留意2條柱中間~!!!)

upload條片俾大家睇,就係呢d x街炒家~~
夜晚好倡狂咁插十幾廿人都唔夠(同夜間食蕉講,佢話佢地係fd喎)
8點零鍾入到會場門口排都仲要偷雞,仲唔止一次~~
第一次喝住個pk,佢就走番出黎~同d食蕉講d食蕉又唔埋:*
第二次拍低佢同d食蕉講,d食蕉先警告佢地,拍埋片有證有據都唔做野:angry:
之後第友仔仲偷雞多2-3次,同d食蕉講仲厭我地煩:47:
最後第友仔都偷雞到~~

你地唔好食蕉la~~食屎la
咁睇泥真係無咩玩家可以買到,被班排隊黨殺Q哂!
原來 HT 轉左發售的陣地.....同有代理人幫大家手......去一去...."鄉講亞虎".....就會見返哂佢地, 好 精彩......hahahha
唔好幫佢地買等佢地班x街座晒d貨就
其實排隊買 , 幾多錢 ?
kingofhero 發表於 30-7-2010 04:00 PM

1金+2魚有找