Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] ~hottoys 動漫節特別版購買安排~討論區

我都想買T1000,大大你吳駛去喇,啲炒家買晒喇。
denver_ckl 發表於 31-7-2010 12:07 PM

佢去得好唔合時..頭先上facebook見到有人話hottoys個攤位關左.
頭像被屏蔽
我昨日29號6:00pm去排~~~等左10幾個鐘...去到比條大陸佬食10隻...同老世嘈都冇用~~"話佢睇唔到~~我只係見人 ...
BlackD 發表於 30-7-2010 08:22 PM

唉~~我琴日都撞到班澳門巴打~~
仲幫手遊說個2條o靚仔唔好幫d炒家,賣d飛比玩家好過la~~:53:
不過最後都唔成功:42:
請問有冇 facebook link??
dogjumpjump 發表於 31-7-2010 12:15 PM

http://www.facebook.com/toyhunters?ref=search#!/hottoys?ref=ts
http://www.facebook.com/toyhunters?ref=search#!/toyhunters?ref=ts
2個都得.
尋日我8:00pm去到...見到前面成2-3百人...計一計...得個200隻...就知冇可能...所以唯有返屋企....一唸起排左 ...
hanghang618 發表於 30-7-2010 08:38 PM

我前面有2個炒家+雞旺個2個pk老闆~~
淨係佢地都每人插左廿幾人~~:70:
好彩最後買到~:$
頭像被屏蔽
冇lu...剛facebook update..明天的quota, 今天賣埋....
頭像被屏蔽
Toy Hunters 即時發佈- 購買Hot Toys香港動漫節會場版特別安排 (香港,2010年7月31日) 因今年香港動漫節入場人數及於首兩天入場購買Hot Toys會場特別版的人數眾多, 為免引起混亂及確保入場人士安全起見, HOT TOYS與主辦單位達成共識下, 現已安排明天發售Hot Toys會場特別版的數量,提前於今天內發售. 現時排隊輪侯人數眾多, 名額已滿. 不便之處,敬請原諒。
係美國,  日本, 都唔會搞到呢 war machince 都比人拆咗...要關門..

只嘆香港人實在太瘋狂, 什麼都 ...
dogjumpjump 發表於 31-7-2010 12:33 PM

唔好唔記得事實係有一班抄家同大陸人攪成咁.
Toy Hunters 即時發佈- 購買Hot Toys香港動漫節會場版特別安排 (香港,2010年7月31日) 因今年香港動漫節入場人數及於首兩天入場購買Hot Toys會場特別版的人數眾多, 為免引起混亂及確保入場人士安全起見, HOT TOYS與主辦單位達成共識下, 現已安排明天發售Hot Toys會場特別版的數量,提前於今天內發售. 現時排隊輪侯人數眾多, 名額已滿. 不便之處,敬請原諒。
年年都人數多ga la 你自己management差就差啦.講到咁好死.

回復 7# e_v_i_a_n_s
Mark 6 Bust 就真係無乜說話好講,但估佢有後訂,視乎銷情而定
始終唔會有錢唔賺,正所謂睇住你黎食:he:
頭像被屏蔽
香港人除左鐘意炒野...仲有就系自己利益比人侵蝕都吾會出聲架, 自己早一日黎排隊...人地第二朝早10點先黎...明明比人打尖.仲要打尖打正你前面...聲都吾敢聲..正廢物.......
其實各位 應該感謝 炒家 造成這樣的混亂 :34:

因為 Hot Toys  必須馬上 接受預訂, 以平民憤 :DD