Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] ~hottoys 動漫節特別版購買安排~討論區

咁我會係5點幾去排囉坐的屎...去到有得排咪排,自己計過諗過,而且人少少咪排囉,人多咪坐番的屎訓覺吧...為自己喜歡的figure點都要辛苦d,唔好理ht會唔會之後可以訂番,辛苦過得黎的東西點都係可以回味一番
頭像被屏蔽
其實星期五一早去會買到掛,有200隻,唔洗排通頂咁誇???
頭像被屏蔽
我想問場外係邊個位排隊入場?
頭像被屏蔽
剛剛睇完奶週~ 聽講話今年會嚴打參展商打尖同插隊噃~~
shiine 發表於 29-7-2010 11:12 PM

得啖笑...
奶周自己先帶一班人入去....
頭像被屏蔽
剛剛睇完奶週~ 聽講話今年會嚴打參展商打尖同插隊噃~~
shiine 發表於 29-7-2010 11:12 PM

http://www.youtube.com/watch?v=n_K_D_oMKrw
(留意2條柱中間~!!!)

upload條片俾大家睇,就係呢d x街炒家~~
夜晚好倡狂咁插十幾廿人都唔夠(同夜間食蕉講,佢話佢地係fd喎)
8點零鍾入到會場門口排都仲要偷雞,仲唔止一次~~
第一次喝住個pk,佢就走番出黎~同d食蕉講d食蕉又唔埋
第二次拍低佢同d食蕉講,d食蕉先警告佢地,拍埋片有證有據都唔做野
之後第友仔仲偷雞多2-3次,同d食蕉講仲厭我地煩
最後第友仔都偷雞到~~

你地唔好食蕉la~~食屎la
又要多人排隊, 又迫, 又要受氣咁比錢人使..................... 我情願玩小隻

是打擊炒家定係玩家?(㷫到手震﹗偷拍一張)
回復 57# goodies

見到 x2
題外話, 今日hasbro個度見到yahoo個間好鐘意"跑"既玩具店主人入左成袋thor(約15-20隻)自用:45:
影完相之後我想扮暈訓落去個幾十袋野度。。。。。。最後當然無啦﹐人家吹雞圍我點算。唔左人發達﹐話說一SET3盒開價55魚。