Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] ~hottoys 動漫節特別版購買安排~討論區

香港人除左鐘意炒野...仲有就系自己利益比人侵蝕都吾會出聲架, 自己早一日黎排隊...人地第二朝早10點先黎.. ...
fat9 發表於 31-7-2010 12:40 PM

東亞病夫???:blame:
頭像被屏蔽
半身像可能會出 戰損版 !
hahaha
我提意hottoys今天最好有得訂番今年會場版. 可以淨系去會場先有得訂. 點解咁講:
第一: 好多report已經說明大部份貨源已被炒家排隊黨買哂. 為左打擊呢d無良人, 最好就系加供應
第二: 真系有好多本身系玩家既人買吾到, 為左舒緩玩家的不滿, 我諗要佢地去多次動漫展但可以訂番會場版都ok的.
其實我相信hottoys你出會場版都系想多d玩家支持, 而吾系比炒家搵食. 所以希望你做一d對策去打擊果d儲大量貨的人渣炒家.
回復 125# Oldcat

可止病夫...直頭望都吾敢望...真系比呢d人吹到啤一聲...
War Machine咁勁都抵擋不住班炒家同埋暴民...
dogjumpjump 發表於 31-7-2010 12:47 PM

War Machine都不敵我國人民嘅威力~~:DD
其實會唔會係一d我國同胞想拆埋佢番去炒~~
War Machine咁勁都抵擋不住班炒家同埋暴民...
dogjumpjump 發表於 31-7-2010 12:47 PM

李純恩: 任何東西叫中國人愛上了, 肯定沒有活路 :DD
agree...叫班炒鬼食蕉啦.
唉! 玩左今多年玩具(接近20年)

由當年細個抄水貨bb戰士,到依家6“ 1魚的wm
跟本就冇停止過。

坦白說一句個人覺得ht 開條款已經唔錯(我係大會我都會咁做,每日都有一定數量出,
只係抄家的道數太高,出到排隊黨,打尖)

大家記住係你玩具,唔係玩具玩你。
今次限定呢2隻真係一d 興趣都無 , 其實我覺得 ht 都有考慮過選邊幾隻做 限定 的

講真 p 仔 , 隻野太恐怖 ...
kingofhero 發表於 31-7-2010 10:08 AM

相同類型討論內容,請集中討論...
已把你的主題合併了....謝謝
我提意hottoys今天最好有得訂番今年會場版. 可以淨系去會場先有得訂. 點解咁講:
第一: 好多report已經說明 ...
fat9 發表於 31-7-2010 12:50 PM

我諗未必~~叫佢改少少出個隻比人訂仲大機會~~
一係出隻戰損low~~
War Machine都不敵我國人民嘅威力~~
其實會唔會係一d我國同胞想拆埋佢番去炒~~
chiman0123 發表於 31-7-2010 12:55 PM

呢個可以肯定,到處楊梅一樣花:38:
論來講去 又係果招lor ..自己用第二個AC推高個價~做到好似搶到個價好高,有d人就真係信..見到隻野本身bid到 ...
pathk 發表於 31-7-2010 11:30 AM

相同類型討論內容,請集中討論...
已把你的主題合併了....謝謝  

另外...建議大家唔好報導有關拍賣場銷售情況,,,
免得無意中反而成為幫助炒家宣傳...
謝謝:64:
d玩具舖老細請哂d有勢力人士去排隊插隊  邊個夠膽出聲????
Ht本身做埋呢d無謂野!  限量?係限量就出一隻算啦!   d野配合吾到就咪攪咁多野啦!
Ht班友做野之前用下腦  想同自己個品牌做noise???佢成功啦! 而家個個都X到佢7彩!夠哂noise啦
要確保入場人士安全起見今大件事.......如果有人拍下HT銷售混亂情況就放上youtube等大家睇睇啦.
PPerry 發表於 31-7-2010 12:50 PM

我都想睇睇....{:3_126:}

真係好混亂...又話賣又話唔賣咁...