Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] ~hottoys 動漫節特別版購買安排~討論區

香港人除左鐘意炒野...仲有就系自己利益比人侵蝕都吾會出聲架, 自己早一日黎排隊...人地第二朝早10點先黎.. ...
fat9 發表於 31-7-2010 12:40 PM

Totally agreed.

Typical Hong Kong people, say nothing when people 打尖, and then whine afterward, what's the point of whining afterward??
其實我都唔多明, 出會場版對HT有咩好處呢, 出得一千幾百隻限定, 利潤又唔多 , 如果用黎當promote , 又冇需要啦 , 全世界收藏家都識買HT 12"架啦,:38:
叫立法會立法禁止會場發售限量產品!:*
極希望HT出番大貨,作為一直係HT-Predator支持者的我,少了寳貴的一員及一骨頭...無奈....極無奈...:42:
其實我都唔多明, 出會場版對HT有咩好處呢, 出得一千幾百隻限定, 利潤又唔多 , 如果用黎當promote , 又冇需要 ...
蝦您波凸 發表於 31-7-2010 01:19 PM

我唯一諗到就係佢可以立即套現一大堆現金/一大堆人排隊可以幫ht宣傳..
同埋你個簽名檔好正
頭像被屏蔽
亂到呀..... 重有警察
plasticboy 發表於 31-7-2010 15:25

:30:膠boy~~本應今日我想去!但發緊燒既我驚入到去會焗暈!所以唔敢去!連隻w到左我都有心無力去拎
人山人海仲慘過輪派米!!
今日排隊超混亂呀,其實今日HT個BOOTH已經有鐵馬,叫D人排入去,跟住派籌發售,
但一開始就有4,5百人衝入HT個BOOTH到,多人到連個鐵馬都推跌埋,跟本就派唔到籌
之後D人企曬係到係咁推,你諗下,4,5百人圍住HT個BOOTH喎,又講曬粗口,勁混亂呀!!等左一陣可能太多人,HT就話今日唔賣,停售!!但係咁又有另一個問題出現,D人又嘈話停售姐係欺騙,明明話今日賣150套,呃佢地入黎,如果唔賣要退返$28比佢地,你一句我一句咁,到最後大會叫保安叫走排得比較開既人,再用鐵馬圍住HT個BOOTH,圍住個D企得比較近BOOTH個D人,再另埋聽日個150套出黎,然後派籌叫佢地晏D返黎買,咁先可以停止民怨!!!報告完畢!!!
請問War Machine係咪成個比人推下呢
聽講重有金毛搞串個場喎
PPerry 發表於 31-7-2010 04:31 PM

無推跌呀~成隻仲企係到任摸~哈~
個d金毛咪係"多拉A夢"玩具炒家囉~
頭像被屏蔽
我都想睇睇....

真係好混亂...又話賣又話唔賣咁...
MAX 發表於 31-7-2010 01:11 PM
X 2.
李純恩: 任何東西叫中國人愛上了, 肯定沒有活路
Gretzky99 發表於 31-7-2010 12:55 PM

:DD
最好而家 HT 公佈再版, 又可以打擊炒家, Q起晒多啦A夢, 大家買到心頭好又心涼, HT又可報仇,聲譽又返晒黎~
其實依加問題唔係話再唔再版,限量就係限量,冇咩好拗
唔通我想買果間屋俾人買晒,又叫發展商即刻起返棟咩

問題係點改善下個發售模式
而且大會係排隊上又係出問題