Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] ~hottoys 動漫節特別版購買安排~討論區

上年4點幾排入到去都買到, 今年半夜12點排都買唔到, 唔知係唔係第一日關係la, 但我唔再去la...真係好辛苦, 玩少隻, 慳番d $$算.
同埋上面睇到有人話痛人hold住20張飛, 但ht 明明寫明一人手持多張飛都只可買一套3隻. 定係個d炒家係搵好多人, 一人一張飛.
HT就威, 吸引到電視台訪問, 但苦了一班支持者...有d人買左mark 4,5 半胸象, 依家就差一個...

不過我覺得網上set3000~4000蚊 真係難賣wo...2000蚊就話者...
請問買ht限定品需唔需要比張門票佢??
要show 張門票, 不過黎緊呢2日唔會再有排頭位證, 即係又比一班有staff card 既人排哂前面lu~
若果要排餐矇又或者俾雙倍價錢黎買隻figure既話.......我情願玩少隻......:80:
若果要排餐矇又或者俾雙倍價錢黎買隻figure既話.......我情願玩少隻......
O_biscuit 發表於 2010-7-30 20:06

呢個世界邊有咁多心頭好? {:2_112:} 慳番d啦 {:3_137:} 個場咁大, 大把野買
今次限定,令我P2收集白白少了一員....極大無奈....

無計之下,希望老翻"翻"番頭骨同mask,我都唔想咁...
頭像被屏蔽
我今日睇一睇排hottoys d 人, 有好多上左年紀既女人, or一家大細, 媽媽, 妹妹....
頭像被屏蔽
我昨日29號6:00pm去排~~~等左10幾個鐘...去到比條大陸佬食10隻...同老世嘈都冇用~~"話佢睇唔到~~我只係見人排隊就派" 果條pk大陸佬 搵人排之後狂打尖~~~又冇圍野~~~打尖話咁易~~

我都真係一肚火...比28蚊 排10幾個鐘....澳門過大海~~請一日假去排~~~到頭來老世一句話明天請早~~~我地一伙人真係一肚火  hottoys 吃x 吧~~

ps...我前面有個c9 同我講~~佢朝早10點先黎~~佢同佢朋友都分到~~~
hottoys  %$#^^%$^%$  我以後唔買你d figure....而家手上的聽日拎去賣哂佢~~~
ps  我地剛剛就係買10幾隻的大陸佬後邊~~~之後話派哂聽日請早

仲有d 職員先行街~~~我地因為唔係300名~~叫左我地去300名度排~~之後排左10幾分鐘先出聲話搞錯左~~叫我地去另外條line 排~~~果陣條line 已經去到天下果度~~~

之後同個點我的女員工嘈~~~佢話  對唔住lo~~我都知你地辛苦~~不過派哂就真係冇ga la~~~sorry lo咁話wo~~~

一句sorry  我地10幾人比佢點到本身有變冇~~~真係不知所謂~~~
ps  我地剛剛就係買10幾隻的大陸佬後邊~~~之後話派哂聽日請早

仲有d 職員先行街~~~我地因為唔係300名~~叫 ...
BlackD 發表於 30-7-2010 08:25 PM

聽見都真係火都黎.......:*
c9朝早10點到都分到,你夜晚6點去排都買唔到,是否那個大陸人比個c9打尖呢?
PPerry 發表於 30-7-2010 08:29 PM

c9係邊個?...
尋日我8:00pm去到...見到前面成2-3百人...計一計...得個200隻...就知冇可能...所以唯有返屋企....一唸起排左十幾個鐘....但買唔到....個下心情會殺人.....仲有見d人一批一批係咁打尖......明明排150人都變200後啦....咁排法有咩意思者....曬鬼氣....老實講抄到咁高真係搵你買law....
頭像被屏蔽