Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] ~hottoys 動漫節特別版購買安排~討論區

頭像被屏蔽
回復 16# shiine

我覺得呢個安排比無安排更混亂.

簡單d早上派籌, 下午抽獎咪得. 又唔使要d fans訓街. 

賣隻死人返炒p1+p2散死貨,收1200x1500=1.8m,冠上限定版之名,仲要我去訓街 或 比四千...越諗越唔想買.
頭像被屏蔽
雖然唔駛理個"排頭位"card
但300以外個d入到去ht, 又未好似上年咁....成班人11點之前又自己有條line排...(唔知大家明唔明我講咩..)
到左第2,3日...都係會比入面拎staff card 預早排既人入左去排先la, 不過佢今次唔比人一次過同一款買幾隻..
咪就係~ 你估真係一轉手賺幾十倍咩~~
shiine 發表於 23-7-2010 10:43

:67:每逢書展同動漫展班職業炒家又係時候出黎搵食
其實我真係想知個班炒家.買返黎.放出去ge價係double 其實有冇人買..
其實我真係想知個班炒家.買返黎.放出去ge價係double 其實有冇人買..
e_v_i_a_n_s 發表於 23-7-2010 03:16 PM

double價我吳買。:57:
我覺得一定有人買既...天下有錢人何其多...水魚都何其多
e_v_i_a_n_s 發表於 23-7-2010 03:16 PM

我都咁諗. 不過我估佢地d貨唔多, 最多咪幾十隻, 要賣完應該都ok卦.
回復  shiine

我覺得呢個安排比無安排更混亂.

簡單d早上派籌, 下午抽獎咪得. 又唔使要d fa ...
ivykwong1997 發表於 23-7-2010 10:15 AM

大大都係“越諗越唔想買”,小弟就一定唔諗買:34:

回復 25# Oldcat

我好睇得開.  既然有人肯三十幾度訓街幫我買, 又要身水身汗... 之後又要衝又要撞咁飛去個counter, 到時又隨時無貨.

我可以比 一千幾百用黎 打賞佢.  未至於唔諗買ge.  :66:
每日早上十點鐘開場~ 其實我覺得大家唔需要太理會果班排頭位抵鍚~ 因為果張 card 係會o係買限定品時俾參 ...
shiine 發表於 23-7-2010 09:36 AM

咩係真天魔
頭像被屏蔽
其實我想問如果我星期日去買,係咪應該都係6點幾去定排隊呢? 再等到會展10點開,就沖去ht果度再排一個小時?直至到佢有得買呢.....