Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] ~hottoys 動漫節特別版購買安排~討論區

其實我想問如果我星期日去買,係咪應該都係6點幾去定排隊呢? 再等到會展10點開,就沖去ht果度再排一個小時?直至到佢有得買呢.....
其實我想問如果我星期日去買,係咪應該都係6點幾去定排隊呢? 再等到會展10點開,就沖去ht果度再排一個小時?直 ...
danny_chan 發表於 25-7-2010 10:49 PM

哇!六點咁早就去排隊!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
大大咪輸俾佢~ 大大5點9去排唧~~
shiine 發表於 26-7-2010 12:32 PM

只怕 動漫節之後 HT 又受訂賣現貨

5點9 發現自己做o左傻仔 :66:
頭像被屏蔽
大大咪輸俾佢~ 大大5點9去排唧~~
shiine 發表於 26-7-2010 12:32 PM

哇!咁早地鐵站都未開喎!好,一於排通霄!:36:

PS. 個兩隻限定12"係網上炒到四五千真係痴線,有人買嗎?
頭像被屏蔽
嘩~ 呢 d "高科技電子零件"~ 一轉手肯定賺幾十倍~ 莫講話四五千~ 賣十億都得呀~ 咪啦~ 呢 d 好過返工既 ...
shiine 發表於 26-7-2010 02:30 PM

阿爾卑斯山 肺....??:Q
哇!咁早地鐵站都未開喎!好,一於排通霄!

PS. 個兩隻限定12"係網上炒到四五千真係痴線,有人買嗎?
vanhelsing 發表於 26-7-2010 01:59 PM

HT 好多 predator 全新都要賣4-5千, 亦都好多人bid.  

你用痴線黎形容.... hm....
咁香港真係有好多痴線的人, 炒股, 炒樓, 乜都炒. 幾貴都係有人買的.

如果五點去到肯定買到, 又無乜所謂喎.  等五六個鐘. 都有個預算.
最驚係五點去到, 賣到去你前面幾個人, 到你時就無貨.  咁... :70:
頭像被屏蔽
算把la....早兩日同位行內人吹水...:x

佢話排乜鬼,一早內定曬嫁la...員工...自己友...會場其他參展商等等...

幾時輪到你呀
真陰功,好似買唔到會毒發身亡咁:o
希望當日天氣好D,衆善信順利渡過,得成正果:78:
算把la....早兩日同位行內人吹水...

佢話排乜鬼,一早內定曬嫁la...員工...自己友...會場其他參展商等等 ...
kinkin6677 發表於 26-7-2010 04:24 PM

真架 ?! 你個行內人係咪EB架 , HT唔似會咁衰架喎..:79:
一於今晚去定排隊穩陣o的~~~