Toysdaily 玩具日報

查看: 19378|回復: 62

[分享討論] 小品分享精選 SP~~~復刻堂特攝汽水罐 (八月八日新加兩套在 P.5)

其實在好久之前已經出過一次有關的復刻堂汽水分享帖~~~:78: 然而昨晚突然收到一份好有心思的父親節禮物~~~今日希望和大家分享小弟的喜悅吧~~~:43:

這套是剛巧在日本賣完的超人可樂汽水~~~包括有超人 Agul V2~~~Zero~~~Belial~~~Cosmos eclipse mode~~~吉田~~~Zoffy~~~Leo~~~科學特搜隊 和 超級警備隊~~~:)

另一套是怪獸檸檬汽水~~~包括有 宇宙機械人 KingJoe~~~古代怪獸哥莫拉~~~宇宙忍者巴魯坦星人~~~三面怪人達達~~~字宙恐龍積頓~~~幻覺宇宙人美特隆星人~~~友好珍獸皮古蒙 和 由札拉布星人假扮的冒牌超人吉田~~~:) 最後一款極少量的食錢怪獸則買不到了~~~:DD

第三套梳打汽水是小弟最熟識的幪面超人~~~包括有 Black~~~Shadowmoon~~~SkyRider~~~Stronger~~~V3~~~新一號~~~X 和 Shocker 戰鬥員~~~:) 最後一款買不到的是極少量變身中的舊二號~~~我在某訂貨店亦曾經見過~~~:DD
在此多謝 Some 太和她的好同事朋友在百貨超巿為小弟辛苦地揀選了這三套特攝汽水罐~~~ :handshake: 因為有成二十五罐之多~~~可以想像她們在店內需要想盡辦法懇求店員開箱揀貨~~~真是少一點心意和耐性也不能成就此舉~~~這個父親節真令我既驚且喜啊~~~:$

八月八日新買的兩套在第五頁~~~~:)
太太真好
support:71:
卜~:71::71:
ZOFFY......i only have agul,leo,超級警備隊
支持森大熱血!支持森太同同事們!
你想變肥佬?
just kidding
哈哈
真係好正
咁多放係一齊
還真是溫馨又感人的玩具故事:35:
:78: 我見有得買 65$一罐
支持森大熱血!支持森太同同事們!
garykctse 發表於 14-6-2010 08:40 PM
卜~
himhim3535 發表於 14-6-2010 08:25 PM
太太真好
support
himhimhim74 發表於 14-6-2010 08:24 PM
多謝各位支持 Some 太同埋好同事~~~估唔到有位隱形支持朋友添~~~:$
ZOFFY......i only have agul,leo,超級警備隊
jazz4004 發表於 14-6-2010 08:38 PM
因為出咗咁多款~~~我都估唔到會買得咁齊~~~連特別版 Belial 都刮到一罐~~~我自問都無咁勁~~~:(
還真是溫馨又感人的玩具故事
五花腩 發表於 14-6-2010 08:47 PM
你想變肥佬?
just kidding
哈哈
真係好正
咁多放係一齊
destiny 發表於 14-6-2010 08:45 PM
多謝支持 Some 太倆~~~:)
我見有得買 65$一罐
lunghin123 發表於 14-6-2010 08:48 PM
响頑仔都見到~~~有啲款貴有啲款平~~~不過我本來都無諗住買~~~只係想等吓超巿會唔會有貨啫~~~:(
感動 :79:
:80:超巿,不如7仔
感動
hehemimi 發表於 14-6-2010 09:03 PM
多謝支持~~~:)
超巿,不如7仔
lunghin123 發表於 14-6-2010 09:31 PM
以我所知~~~只有入開呢個牌子飲品GE超巿先有機會見到~~~七仔應該唔會有得賣啦~~~:(