Toysdaily 玩具日報

查看: 12447|回復: 13

[個人收藏] 新手入坑 ~Batman~

各位師兄好:35: 小弟今日初到此區 以後請多多指教
呢幾盒係我今日冒住性命危險, O係一個儲備快盡的情況下入的!!

雖然呢個係一個好不智既決定, 但我實在抵擋唔住batman既誘惑.......

往後既日子, 我希望可以儲夠數 組合個我心目中既BAT CAVE
同各位師兄分享分享 :D

*個BATCAVE就唔砌住 遲D再一次過分享 :)
期待樓主既蝙蝠洞!!
我今年都落左坑
總之係marvels同DC都掃

重要去買配件去豪裝
真係燒銀紙咁

不過真係玩得開心
更加係無價:^
回復 1# cartridge223

^_^d
恭喜大大入坑
呢度大把兄弟陪你沈淪吧~~

入左好多超級英雄set既路過  '_'
燒銀紙:75:

您的帖子長度不符合要求
舊既Batcave更吸引,嘿嘿...............{:2_309:}
舊既Batcave更吸引,嘿嘿...............
莫探員 發表於 14-6-2014 01:01 AM
我都知道有舊BATCAVE
不過就算有得賣, 個價都{:1_225:}, 所以都係放棄左:cool:
新手咁快咁熱血入咁多SET, 遲D應該好快會再入埋其他大屋, 海盜, Castle, minifigures 各系列:p
新手咁快咁熱血入咁多SET, 遲D應該好快會再入埋其他大屋, 海盜, Castle, minifigures 各系列
Mo.P 發表於 15-6-2014 12:27 PM

其實我計劃遲下玩埋CITY :he:
有BATMAN點可以無GOTHAM :x
SO CUTE!{:1_211:}
好似LEGO MOVIE咁, 乜人都有, 正
cartridge223 發表於 16-6-2014 08:58 PM
其實我計劃遲下玩埋CITY
有BATMAN點可以無GOTHAM

有大志........Batman 襯埋city 玩, 好玩指數陪增:)
Bat cave is a pretty good set.  I bought one used.  Along with the bat mobile from 6864.   
好正呀!! 支持!!!!!
this set is really good.  I wanna buy 2.