Toysdaily 玩具日報

查看: 12025|回復: 44

[玩具攝影] 一齊返去幾毫子一枝汽水嘅年代

之前見到marvel 6吋會出黑豹,有兄弟話追反舊個隻好過,我有感而發留左幾句,點之比人話,今朝望一望d舊美玩,攞上手再玩反,原來當時覺得理所當然嘅,到今日原來要去到有新出,但要去搵返舊嘅情況,今日睇返隻舊黑豹新嘅真係冇得比,原來舊嘅連手指都有關節

影開美玩,再影下其他正野

根本,孩佬就是倒退。

大家都知的事實。
孩記好耐之前已經派咗人來TD ,朋友你太遲發現了!
頭像被屏蔽
老實講...孩之寶係進步緊O既...不過水準未去到MARVEL LEGENDS SERIES 1 O既水平LAW...
我同意toybiz有d真係出得好好...
不過想講句公道說話...
其實以宜家物價上揚同埋成本上漲既情況...
要出返toybiz咁既質素真係有好難度...
當然,有d係孩記自己無心搞好佢:angry::angry:
但係自從ROML,都見到孩記既進步...
睇到臉相 BODY都有好好既改善...
既然宜家只有孩記既6" ML , 何不展望將來? 期望佢可以出好D
如果TOYBIZ既角色出得好好~ 就入TOYBIZ個隻 反正又無衝突:71:
avengers2012 發表於 13-10-2012 02:07 PM

我like呢句~~~~!! :73:

系TOYBIZ 做得好
都吾代孩記差既  各有各好   孩記上色都幾靚
我好鐘意TOYBIZ 但都要向前望:42:無計啦 家下Toybiz 正果d炒到甘起
孩記吾出  都吾有邊間會出  日本公司有時又怪怪地
孩記出先追到d新角色  唉我都想有手指可動嫁:79:
我有時直頭諗追晒marvel手指可動既figure
不過諗就無敵 邊有錢前排隻deadpool 佢肯出 又1箱2隻  算系甘啦
希望有一日見到大家吾好成日為2間公司做對比 而傷和氣啦:)
黑豹我都有可動仲好高
咁樓主係咪想成個 forum 都順您意先?唔想有人反駁你,不如玩你單機 forum 啦.....
avengers2012 發表於 13-10-2012 02:07 PM

有d咁既事? 以我所知Hasbro HK係度出press release就話姐, 派左人黎? 師兄有冇證據? 我都想搵Hasbro HK人吹下水
咁樓主係咪想成個 forum 都順您意先?唔想有人反駁你,不如玩你單機 forum 啦.....
人物 發表於 13-10-2012 04:06 PM

咁又唔好咁話人 你地見人講一次孩記壞話就反駁一次 唔通又話你想成個 forum 都順您意咩 大家都係發表下自己意見者 relax~

比我就話toybiz同hasbro都唔夠neca勁 :$
樓主放鬆d, 上得forum就預左咩回應都有, 你d相真係影得好 :71:
比我就話toybiz同hasbro都唔夠neca勁
Assassin 發表於 13-10-2012 04:15 PM

neca依家真係平靚正:71: 唔知會唔會出resident evil 6呢遲d
頭像被屏蔽
泰皇好正!!! 無得頂難!!!!!