Toysdaily 玩具日報

查看: 8928|回復: 14

[分享討論] 今week入物--另類頭像!!??

所謂頭像, 其實係最新一part復刻堂汽水!!
依set其實都出左一段時間! 但一直都唔見啲日式超市有!!
最後選擇網上Bid!!
一套9款! 特別版係快獸Booska(據賣家所講混入率為1:100)

背後一如以往有資料簡介!

當中Belial嘅超人資格被列為"失效"!

得意快獸仔!!

頭+身合體!

另外交收左隻UMS Max版哥莫拉

暫有嘅歷代哥莫拉軟膠!

五條長尾!!

毒書兩本!

下個禮拜有UMS強化Baltan!
Thx for watching!!
大大真係好有heart!

大大有冇玩12" 咸超?
哈..好攪笑呀..有冇入飲到d汽水先
tak褔果間超市有wo!!不過冇Booska!
(ps:發現黑紙!!!)
nice collection:71:

回復 2# humanspider
得一隻! 吉田Type C Renewal + 袍!!
1) 12吋太貴啦! 隻隻都千千聲! 買唔起!!
2) 又易爛!! 小弟隻吉田好日都唔郁佢, 係新年買左件袍玩兩玩隻左手斷左!!
3) 千銀一隻但QC未必好! Example: Mebius, Tiga
4) 可動唔高!! Example: 頸位回彈
綜合以上各點, Ultra act對小弟黎講真係神級玩具!!
(尤其Ultra act可對應UMS, 小弟有的是數百隻怪獸...:he: )
回復 3# iamfinethankuuu
未呀! 遲啲試下先!!
回復 4# mato
德福UNY???
rider都未買...><
回復 8# herculesanakin

係呀~
所謂頭像, 其實係最新一part復刻堂汽水!!
依set其實都出左一段時間! 但一直都唔見&#21874;日式超市有!!
最 ...
herculesanakin 發表於 7-5-2011 11:11 PM

工起C兄入手好物:71:
唔知C兄C氣水罐會點處理呢?:35:
我就係拉開個蓋倒曬D氣水佢再用水沖下佢入面再風乾咁就囉出黎DISPLAY嫁啦:43:  因為倒曬D氣水輕D麻:D
回復  humanspider
得一隻! 吉田Type C Renewal + 袍!!
1) 12吋太貴啦! 隻隻都千千聲! 買唔起!!
2) 又易 ...
herculesanakin 發表於 8-5-2011 12:40 PM

好一個不盲目追求既fans!

佩服
搞錯! 早兩個week都未見有! 買左先黎有= =
回復 12# humanspider
唉,,,如果佢出Mirror Knight /Glen Fire我諗我會入!!
(其實今日係"蕉人"見到隻BM帝拿都有&#21874;心動!!)
隻"快獸"唔錯呀~~