Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 SP~~~復刻堂特攝汽水罐 (八月八日新加兩套在 P.5)

開過都唔怕~~~只係想儲番個罐~~~我會慢慢飲晒佢啦~~~
Somebody_Ex 發表於 16/6/2010 01:12 PM

琛哥, 一定要開左佢ar~唔飲哂都要倒左裏面d汽水, 因為唔開既擺耐左佢會自爆, 我之前d紀念版coke都自爆過
巴魯星人同嘰嘰一早俾人掃曬 我個friend上星期一早買
下午我去都無 不過好彩仲有比蒙
種子c基拉 發表於 16-6-2010 10:23 PM
買到比蒙都好呀~~~呢啲貨突然有得賣~~~真係可遇不不求~~~順其自然吧~~~:)
琛哥, 一定要開左佢ar~唔飲哂都要倒左裏面d汽水, 因為唔開既擺耐左佢會自爆, 我之前d紀念版coke都自爆過 ...
mkcccc 發表於 16-6-2010 11:08 PM
明白~~~我一向都無錫住唔開~~~飲完洗乾淨個罐就得啦~~~:)
我冇大大甘好, 有人叫職員開箱去找 特別版出來

我只求自己, 而幸運地找到

超人同怪獸 SP 版各2罐

現只欠幪面超人 SP,
每次飲都要鑽開2個洞倒出來飲

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我冇大大甘好, 有人叫職員開箱去找 特別版出來

我只求自己, 而幸運地找到

超人同怪獸 SP 版各2罐 ...
龍劍飛 發表於 17-6-2010 01:42 AM
雖然我太太買唔到食錢怪獸~~~但見到你張相我已經可以啦~~~多謝分享~~~:)
:67:鹹旦超人果套吸引過拉打果套
十卜 :)
十卜
kit0829 發表於 17-6-2010 10:45 AM
鹹旦超人果套吸引過拉打果套
大舊金 發表於 17-6-2010 08:03 AM

多謝支持~~~:)
終於都移離主區了~~~多謝各位版主大大俾面我擺咗係主區咁耐~~~:shy:
琛哥, 一定要開左佢ar~唔飲哂都要倒左裏面d汽水, 因為唔開既擺耐左佢會自爆, 我之前d紀念版coke都自爆過 ...
mkcccc 發表於 16-6-2010 11:08 PM

開左佢地就一定..不過d汽水味道....:72:
開左佢地就一定..不過d汽水味道....
hehemimi 發表於 17-6-2010 12:51 PM
我之前都飲過啦~~~都 OK GE~~~:34:
我之前都有D心動想買ga:D
我之前都有D心動想買ga
timothy276217 發表於 18-6-2010 08:36 PM
timothy 兄如果週末得閒~~~咪過黎太古城中心A字頭間百貨公司地庫超巿睇睇囉~~~雖然唔齊但只係十雞多啲一罐咋~~~:)
timothy 兄如果週末得閒~~~咪過黎太古城中心A字頭間百貨公司地庫超巿睇睇囉~~~雖然唔齊但只係十雞多啲 ...
Somebody_Ex 發表於 18-6-2010 10:03 PM
嗯,之前我係CWB既"SOSO"都見到有得賣:)
嗯,之前我係CWB既"SOSO"都見到有得賣
timothy276217 發表於 18-6-2010 10:09 PM
頭先落去食早餐時見到吉仔都有貨啦~~~:DD
你又有機會喇,

復刻堂 3種汽水都出 part 2, 超人, 怪獸 part 2 特別版同 part 1 一樣

慘, 仲有10幾罐未飲, 又有新一批, 遲早糖尿病
你又有機會喇,

復刻堂 3種汽水都出 part 2, 超人, 怪獸 part 2 特別版同 part 1 一樣

慘, 仲有10幾罐 ...
龍劍飛 發表於 22-6-2010 09:53 PM
之前係 Dydo 網見過新嗰批啦~~~都係隨緣~~~等到日本百貨超巿有貨就買~~~無貨就算吧~~~對上第二 PART 超人Soda (有太郎嗰 SET)我都無買到~~~:DD