Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 科學忍者隊開盒照(加返Unifive G-5機關相 in P.1)

V大, 又要借你版位一用(夾翻你TOPIC 之名)....

今年收爐完結....停不了既科學忍者隊之編....
Taru 發表於 16-1-2012 11:50 PM

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:@, 神物呀...................................齊件及有盒嗎? Taru兄:shiny:
回復 76# CombattraV

齊5小機(無左spare 5隻), 兩飛彈(無spare), 有完好既盒內兜有說明書....

哈哈...不過佢非日籍...係星洲籍....海外平價版...見佢白白淨又幾新淨...反正都出自POPY....我無乜產地控...志在解情意結...:78:

日版太貴了...而且發覺哩年幾...忍者隊D舊合金個價貴左好多....真睇下算了.:ice:
回復  CombattraV

齊5小機(無左spare 5隻), 兩飛彈(無spare), 有完好既盒內兜有說明書....

哈哈...不 ...
Taru 發表於 17-1-2012 09:41 AM

你就好la,講真我同你心態一樣,只要係原裝嘢,邊到生產,packing又有咩問題呀,主體係Popy出嘅咪得law:71:
回復 78# CombattraV

其實好偶然遇到, 我本想BID 本見放左好耐無人理既科學忍者隊資料集, 但SEARCH 出黎見到件海外版, 見佢白白淨咪試下....估唔到又OK左~  ^^"

又要借V大個地盤, 燃續新神勇飛鷹俠主題(ガッチャマンII )...
再一個巧合...搵唔到件透明吸索版, 彈左件膠品基地....不過SIZE 大過吸索版好多...原來隻膠鳥都整得唔錯...斉飛彈可發射, 係基地發射破損....:handshake:
又要借V大個地盤, 燃續新神勇飛鷹俠主題(ガッチャマンII )...
再一個 ...
Taru 發表於 5-3-2012 11:08 PM

Taru兄你又放毒la:52:...................................................................................................
我執埋D天殘地缺野, 都唔係乜毒物...V大你D珍品就新淨原好, 件件毒性奇高喇...:61:
我執埋D天殘地缺野, 都唔係乜毒物...V大你D珍品就新淨原好, 件件毒性奇高喇...
Taru 發表於 5-3-2012 11:29 PM

無錢入新嘢啦最近:80:, 希望EX隻鳳凰號二代出得好啲啦:43: