Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 科學忍者隊開盒照(加返Unifive G-5機關相 in P.1)

樓主你對新的G1  -  G5  有什麼評價呢:57:
現在睇返日本網d圖, 飛標版原來偏綠色的, 當時睇唔覺, 不過G-5都係深藍好睇D
redfish 發表於 12-5-2010 11:38 AM

呢set兩年前見都貴咗唔小lu.
呢張相好少人敢整來影, 隨時入左出唔返
redfish 發表於 12-5-2010 11:27 AM

我完全體會到, 所以我一直都唔敢做呢個動作...:73:
樓主你對新的G1  -  G5  有什麼評價呢
uesugi 發表於 12-5-2010 12:18 PM

講真真係一般, QC唔算真係咁差, 但可以好啲law, 如果呢set嘢由Bandai處理的話我相信一定多啲嘢玩, 而家呢set你只係覺佢比咗舊鉄你咁大把:73:.
但都係嗰句啦, 情況同近日嘅"連環小金剛"一樣,   "情義結+product小" 再加上你係fans的話, 唔使唸咁多, 去馬啦(如果重比你遇到的話)...:42:

依套野太大..有錢都無位擺..又要同合金機械人分開(個人在意陳列品比例)...所以放棄(我有unifive已滿足)
:67:

同場加映韓版同mini G1-G5
講真真係一般, QC唔算真係咁差, 但可以好啲law, 如果呢set嘢由Bandai處理的話我相信一定多 ...
CombattraV 發表於 12-5-2010 12:43 PM

睇返日本網, 原來呢兩件EX合金, 加埋已經5萬日圓, 多處開合位居然是用換件方式.
相對來說, 當年跳樓價unifive火鳳凰抵玩好多, 又唔會有一堆剩餘件.

http://www.1999.co.jp/10093955
http://www.1999.co.jp/10093954

頭像被屏蔽
回復 37# bad-aries

去Action Toys睇睇
依套野太大..有錢都無位擺..又要同合金機械人分開(個人在意陳列品比例)...所以放棄(我有unifive已滿足)
:6 ...
hehemimi 發表於 12-5-2010 01:03 PM

嘩..............正呀:43:...我想問係咪1 set 嚟ga?
頭像被屏蔽
真係正到無朋友!!!
響邊度來?
bad-aries 發表於 12-5-2010 02:48 PM

http://www.actiontoys.com.hk/atcu.html
頭像被屏蔽
小弟都係識貨之人...heehee
小弟都係識貨之人...heehee
verywai 發表於 12-5-2010 03:30 PM

大大呢隻應該是飛標版