Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 科學忍者隊開盒照(加返Unifive G-5機關相 in P.1)

Wah.......Popy edition 全新現在over10K.....
CombattraV 發表於 14-5-2010 02:40 AM

唔介意可以入美版....:$
隻鳳凰號已經去到天價了…
隻鳳凰號已經去到天價了…
angelheart 發表於 14-5-2010 10:23 AM

第二代都over10K la而家...:70:.
頭像被屏蔽
最愛有 heart 玩具!!

見EX就出Part II隻鳳凰號, 所以push一push返自己個舊post回味一下:73:, 希望EX遲啲會出埋G-1到G-5就好啦...

Popy舊板...
CombattraV 大珍品, SUPPORT!!!

CombattraV 大, 我想問阿珍個盒前後蓋個正面圖係咪都係G-3 機尾正視圖? 我見其他盒都係一邊機頭, 一邊機尾正視圖, 想睇下G-3盒印係咪有別? 謝~ ^^"
CombattraV 大珍品, SUPPORT!!!

CombattraV 大, 我想問阿珍個盒前後蓋個正面圖係咪都係G-3 機尾正視圖?  ...
Taru 發表於 24-12-2011 02:20 PM

剛剛check完, 好奇怪, 阿珍個盒兩面都係車尾...
CombattraV 大, 唔該晒...:61:

我見其他盒都係前後圖, 唯獨G-3 兩邊都係機體後圖...想証實下係咪隻隻都係咁....可能係當時印盒出錯掛? (斷估...XD...見成系盒設計得G3 唔同風格)
另, UNIFIVE 隻1ST ED 我都有, 可惜隻膠殼起內起黃點...:72:
而2ND ED 綠版好似當年動畫版有出過...而且我睇翻台網...第二版除色唔同, 都有修定第一版弱位....

ttp://tw.myblog.yahoo.com/popy-albert/article?mid=1533&prev=1895&next=1460&l=f&fid=29

當年行開星輝, 都擺左$250 2ND ED 好耐...我初時以為只係改色唔入重復....家下都覺有D 可惜~:42:
support all the classic diecast toys again. :71:
另, UNIFIVE 隻1ST ED 我都有, 可惜隻膠殼起內起黃點...
而2ND ED 綠版好似當年動畫版有出過...而且我 ...
Taru 發表於 26-12-2011 06:51 PM

算la, 擁有1st ED已經好好ga la, 到時拍埋去隻第二代都好好睇呀:71:

support all the classic diecast toys again.
Macross長谷有洋 發表於 28-12-2011 08:48 AM

Thx:64:
呢隻鳳凰號依加邊道仲有,小弟當年錯過左:63:
呢隻鳳凰號依加邊道仲有,小弟當年錯過左
wahwah123 發表於 9-1-2012 02:04 AM

師兄你想問Unifive嗰隻定EX嗰隻?

V大, 又要借你版位一用(夾翻你TOPIC 之名)....:(

今年收爐完結....停不了既科學忍者隊之編:shy:....