Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 科學忍者隊開盒照(加返Unifive G-5機關相 in P.1)

大大呢隻應該是飛標版
redfish 發表於 12-5-2010 15:35

冇錯...當年飛標版跳樓價,低到冇人信...只賣$150
verywai 發表於 12-5-2010 04:22 PM

唉..........我miss咗, 真係後悔莫及...:79:.
verywai 發表於 12-5-2010 04:22 PM

抵玩
:@!!
現在睇返日本網d圖, 飛標版原來偏綠色的, 當時睇唔覺, 不過G-5都係深藍好睇D
redfish 發表於 12-5-2010 11:38 AM
:35: I have both versions.  Frankly, the QC (painting) of the metallic green (though not original colour) one is much better than the blue (original) one.:D

I got my blue one (original) for 10 times more......
:71:

回復 39# CombattraV

係...不過韓版godphenix係全膠宴(yaxoo重有賣)..而g1-g5要自行上色...不過我貪佢size fit到unifive火鳳凰同細機先買佢(雖然我已有godphenix popy)....
:77:
回復 16# denlo
Yaxoo間中有人放...:67:
頭像被屏蔽
先前因沒有啪開盒相而被管理員移走/delete post, 而家補拍返...唔知呢次會唔會再比人"DELETE" 呢, ha.....
...
CombattraV 發表於 11-5-2010 06:59 PM

如果G5能做大一些再加變形(飛翼可下放,機頭可伸縮),附件G1∼G4做精細些,一定有很多玩家單買G5,
我沈日去過, 唔多覺有, UNIFIVE就見到.
bad-aries 發表於 13-5-2010 09:52 AM

可以問吓佢地有冇?好好人的。
頭像被屏蔽
回復  CombattraV

係...不過韓版godphenix係全膠宴(yaxoo重有賣)..而g1-g5要自行上色...不過我貪佢size ...
hehemimi 發表於 13-5-2010 07:38 AM

Wah.......Popy edition 全新現在over10K....:59:.
可以問吓佢地有冇?好好人的。
大懶熊貓 發表於 13-5-2010 11:01 AM

據我所知呢2set嘢HK係無行貨而水貨亦好小鋪返...:42:.