Toysdaily 玩具日報

查看: 52591|回復: 82

[分享討論] 科學忍者隊開盒照(加返Unifive G-5機關相 in P.1)

先前因沒有啪開盒相而被管理員移走/delete post, 而家補拍返...唔知呢次會唔會再比人"DELETE" 呢, ha.....
:38:

講多無謂,去相..........:!

Red Impulse

G-1

G-2, I like most...:71:

G-3

G-4

G-5

再加以前Unifive嗰隻G-5一張

附送之G-1, G-2, G-3, G-4, 全部可装入G-5, 呢樣最正...:71:

G-1 進入 G-5, 我最鍾意嘅機關..................

G-2

G-3

G-4

飛彈

講真嗰句, Unifive呢隻G-5真係絕對有謐意...:71: , 但當時識貨之人真係唔多...:67:
頭像被屏蔽
More please
x-maniacs 發表於 11-5-2010 07:06 PM

Updated already, ha.....:34:
可唔可以影D mini 版既 close up?
可唔可以影D mini 版既 close up?
elasto 發表於 11-5-2010 07:15 PM

Already posted:73: .
再多D啦....唔可以咁孤寒架!!!
都係unifive隻火鳳凰多野玩d
頭像被屏蔽
上次得個盒~~~今次睇多好多嘢啦~~~:)
都係unifive隻火鳳凰多野玩d
redfish 發表於 11-5-2010 09:09 PM

我都覺得.
Unifive is better.:80:
無可否認Unifive隻G-5係正, 但G-1, 2, 3, 4 嘅product真係小之又小, 有都超, 超, 超貴, 所以對我呢de老餅嚟講真係好難得有廠敢膽出...:80:
頭像被屏蔽
Of course not and support!  A lot of memories came back!  :)
:71: