Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 科學忍者隊開盒照(加返Unifive G-5機關相 in P.1)

頭像被屏蔽
請問unifive隻初版邊道重有售呢?
thx
denlo 發表於 12-5-2010 12:16 AM

試下得閒去"懷X覺"問吓呀, 我間唔時見佢有返, 但而家都over1K ga la...:42:
唔知幾時出...第二代..鳳凰號...???
唔知幾時出...第二代..鳳凰號...???
石 發表於 12-5-2010 01:20 AM

我都好想佢出埋(even QC...), 因為舊第二代鳳凰號(Popy)真係好鬼貴呀而家, 如果有廠出埋第三輯嘅"五連合体"重正呀...:79:
Damn~~
your photos do bring back lots of good old memories!!!!
I was gonna get this set but the price was kinda high.....

Nice going man! thanks for the sharing! : )
唔錯...
講真嗰句, Unifive呢隻G-5真係絕對有謐意... , 但當時識貨之人真係唔多...CombattraV 發表於 11-5-2010 06:59 PM

其實當年跳晒樓的都是再販飛標版, 要買的FANS, 初回火鳥set時已買左.
圖來自日本網

GOOD AR!!!
其實當年跳晒樓的都是再販飛標版, 要買的FANS, 初回火鳥set時已買左.
圖來自日本網
redfish 發表於 12-5-2010 09:31 AM

我都好想搵返隻飛標版......當年就係因為買咗1st edition所以放棄咗呢隻, 而家真係後悔:79: 。
早輪先重睇"科學忍者隊"DVD, 睇見大大的"新玩具", 好有feel呀, go gatchman, gatchman~~~!!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
UNIFIVE果隻鬼頭包膠:
denlo 發表於 12-5-2010 11:19 AM

呢張相好少人敢整來影, 隨時入左出唔返

真系鉤起細時回憶,多謝你呀:79:
我都好想搵返隻飛標版......當年就係因為買咗1st edition所以放棄咗呢隻, 而家真係後悔:7 ...
CombattraV 發表於 12-5-2010 10:07 AM

現在睇返日本網d圖, 飛標版原來偏綠色的, 當時睇唔覺, 不過G-5都係深藍好睇D