Toysdaily 玩具日報

查看: 16460|回復: 70

[玩具攝影] SIC 越來越難入手, 早買又冇貨, 遲買炒到傻~!

SIC 越來越難入手, 早買又冇貨, 遲買炒到傻~!

前日辛辛苦苦先撲得一盒sic vol.53, 昨晚經開荔枝角見到間"山卡啦"店有得賣, 過價貴過前日果盒3條草, 即決~! 買多盒~! 笨大, 你cut貨, 玩唔謝我, 下期再嚟過~!

係bandai cut定水記cut呀..........
回復 2# iorik
both
快d拆來玩後包膠吧!仲未見有人發
琴日見到$7xx一盒:o
回復 5# himhimhim74

今見6xx wor...
上星期五去買SHF LT個陣,見到有人買緊,佢好似收45x,唔知我有冇聽錯,但俾錢個陣佢真係拎左500蚊出黎...
回復 7# p_lam0730
你冇聽錯 因為之前訂 550$  比100$訂 咁未比450 我都係比500$佢 話唔定你果時見到果個係我- -
錯,,係賭經有云:早買早享受 遲買洩兩舊
錯,,係賭經有云:早買早享受 遲買洩兩舊
我都唔明點解SIC會抄到咁貴...
亦係因為咁0既原因...
我已經放棄左SIC成2年.......
:80:真係叫人唔好玩sic
2 riders set
lot of brothers will buy 2 boxs
so .......................................:80:
next time : sic 54
(also is 2 riders set ) :oh:
2 riders set
lot of brothers will buy 2 boxs
so .......................................:80:
next time : sic 54
(also is 2 riders set ) :oh:
回復 13# S20081997

SIC 53 is actually 4 riders wor, so need to buy 2 boxes.

SIC 54 is 2 riders in one box, so only need to buy 1, right?