Toysdaily 玩具日報

樓主: cliffordchan107

[吹水專區] 睇港漫的人總是帶點寂寞, 你同意嗎? (更新:新龍--滅廣法一役, 有得抄都抄得唔好)

真係唔知你講緊乜, 我都超過十年無睇.
bad-aries 發表於 22-2-2010 12:57 PM

我間唔時有睇開, 都唔太記得睇過D乜~~
武神108, 我都睇左, 無甚追看意慾, 不過書屋關係, 睇多幾期先算;
現最有追看意慾有(排名不分先後):  殺 ...
roystoy 發表於 22-2-2010 01:16 AM

古惑仔瑞新時期真係值得一睇..............有無睇埋火武耀揚?
回復 90# cliffordchan107

大凡同地中海?  大凡險勝
回復 92# cliffordchan107

大部份社團書都有睇, 火武有睇, 黑鬼裳都有睇, 係無睇本老婆仔:80:
太悶啦, 根本下得三個原素 1. 打 2 再打 3. 都係打
回復  cliffordchan107

大凡同地中海?  大凡險勝
roystoy 發表於 22-2-2010 11:28 PM

好似就黎會再開新PART喎~~
回復  cliffordchan107

大部份社團書都有睇, 火武有睇, 黑鬼裳都有睇, 係無睇本老婆仔
roystoy 發表於 22-2-2010 11:31 PM

老婆仔都係社團書?HEHE~~
太悶啦, 根本下得三個原素 1. 打 2 再打 3. 都係打
龍珠迷 發表於 23-2-2010 07:37 PM

SAD BUT TRUE......
I'm in Canada when 海虎 started...
一百萬匹自毀境界...... 海虎爆破拳....殺鯨霸拳.....天武殺道......皇極驚世水母拳....地獄戰神
oooh I miss those days....

Still reading 殺道行者 now... ok la, not too bad...
oh yeah 巨鯊契仔叫拔西.... did 巨鯊 kill him afterwards? I forgot loo....
oh yeah 巨鯊契仔叫拔西.... did 巨鯊 kill him afterwards? I forgot loo....
Trowa 發表於 23-2-2010 10:52 PM

啱啱相反, 拔西俾人殺死咗, 巨鯊傷心到死~~
I'm in Canada when 海虎 started...
一百萬匹自毀境界...... 海虎爆破拳....殺鯨霸拳.....天武殺道..... ...
Trowa 發表於 23-2-2010 10:50 PM

而家好難揾番以前睇海虎時的感覺了~~
睇咗108 第二期, 覺得好過第一期少少, 會keep住睇4,5期再諗放唔放棄.
但真係覺得108晝功差咗, 佢又冇其他書出, 點解都會咁樣.
回復 101# cliffordchan107
大大,拔西係巨鯊自己殺死咕喎,係拔西冇大冇細,建議巨鯊做番佢契仔玩白武男,巨鯊笑騎騎咁殺架!
回復 103# DIG

大大勇氣可嘉,在108內唯一有意外係有懷疑肥良公仔出現,故事真的很重複,我也放棄了!