Toysdaily 玩具日報

查看: 32139|回復: 59

北斗無雙!!!

原來revoltech出北斗係為左呢隻game(大誤):76:
到時出左有無人買一大堆雜卒拍返個"revoltech北斗無雙"呢?:34:

http://www.gamecity.ne.jp/hokuto/

畫面幾靚喎
正, 最好出埋龍珠, 聖鬥士, 狐忍...等等..:34:

I must buy this game and KO all bad guys, ha! ha! ha! :66:
其實當年PS版 3D北斗都已經好正!
最衰系無修羅編  打完羅王就完
希望今次改善啦  或者流返第2集
買! 不過部ps3 封左大半年塵, 都吾知開吾開倒:47:
I must BUy THIS!!!
佢地個世界個個人身材都咁高咁大隻
原帖由 joveinhk 於 28-12-2009 08:37 PM 發表
其實當年PS版 3D北斗都已經好正!
最衰系無修羅編  打完羅王就完
希望今次改善啦  或者流返第2集

你簡直係我偶像..今次都係第一次見到人終於稱呼拳王為羅王..!!!
人地日本後期都講明拳王漢字寫法係"羅王",
D人都仲係雷奧, 雷奧..真係有D火滾...=P
以前就唔知就話大家一齊傻下傻下, 知道都仲唔改就真係抵打...
原帖由 side3net 於 31-12-2009 12:18 AM 發表

你簡直係我偶像..今次都係第一次見到人終於稱呼拳王為羅王..!!!
人地日本後期都講明拳王漢字寫法係"羅王",
D人都仲係雷奧, 雷奧..真係有D火滾...=P
以前就唔知就話大家一齊傻下傻下, 知道都仲唔改就真係抵打 ...

叫慣左好難改~~~~:79: 好似我個囡成日同我講多啦a夢,我就成日同佢講叮噹~~~:56:

原帖由 黑色三連敗 於 31-12-2009 10:35 AM 發表

叫慣左好難改~~~~:79: 好似我個囡成日同我講多啦a夢,我就成日同佢講叮噹~~~:56:

無錯呀, 到而家都係接受唔到多啦a夢, 胖虎呀, 靜香呢d名...:62:
隻 game 最快應該 聽日 或者 後日 就有 la ...
不過佢個 定價 聽聞都幾 痴線 ...
無論 xbox360 定 ps3 版都 要 5xx ...
本來真係有 d 期待 d 隻 game的 ... 可惜 d 個定價 我買唔落手 ... :80:
隻 game 最快應該 聽日 或者 後日 就有 la ...
不過佢個 定價 聽聞都幾 痴線 ...
無論 xbox360 定 ps3  ...
Vince 發表於 23-3-2010 05:35 PM

仲諗住星期五去入貨tim~~~雖然未必有時間玩~~~:31: 問下個朋友有冇平貨先~~~冇就唔入住囉 :55: