Toysdaily 玩具日報

北斗無雙!!!

btw ... 我之前對 "轉指令式按制" 都係 不協調 ga ... 但經過 高達毛傷 之後 ... 我已經開始習慣 ... 再加上 God of wars 1 至 3 的 苦戰 .... 我相信 三組指令 應該唔太難到我.
ps william 兄你 xb個 面版 好有 形 wor ... :71:
回復 32# Vince

個塊面版是當年訂首批行機Promo送

圓圈Power制 印上個人喜愛相片
USB插位蓋印上機主英文名

xb版 47x, p3版 49x (琴晚 mk 價, 3日唔夠就 跌左幾十蚊, 會唔會好似 FF 咁 由 65x => 19x 呢) <=我昨晚見360版成49x~~~:( 都有可能跌,ps3呢期又gow,又人中之龍,未必咁多人買~~:78:
其實 p3 4尾 又有 d 吸引 我 ... 但 d 隻 game 真係 太 ~~~~~~~ 慢 (睇人打時的感覺, 可能自己打又冇 d 個問題) ... 都係等 3字頭先買 ... 唉 <= 下個月已經有SSF4,到時跌都未必買lu :49:

360遲些有薄版連內置project natal <= d d 野冇話真唔真, 就算當佢係 真 ... 都唔知等幾耐, 現在咁多好 games 玩, 緊係買左先 la <= 睇下威廉自己點睇~~~哈哈~~~佢部機個halo閃到 :DD

同樣道理, 飛影 緊係 買左 散裝玩 先 la ... 到真係出 大boxset, 又真係好想要既話 ... 未買埋佢 law ... kakaa :75: <= 買埋佢~~~~唔講$~~~邊樹有咁多位呀 :30:
暫時用瑪利亞爆o左幻鬥篇:34:

北斗無雙幻鬥篇 Ending

http://www.youtube.com/watch?v=H7Oykh_i9h4
暫時用瑪利亞爆o左幻鬥篇

williamhychan 發表於 27-3-2010 12:02 PM

:31:琴晚好似唔覺有 xb 版了 ... 得反 p3 版
我想問下各位大大果隻PS3版係咪台灣貨哩GA??
因為我見我果隻背後全部係中文字同寫住NT2100元???
隻 game 最快應該 聽日 或者 後日 就有 la ...
不過佢個 定價 聽聞都幾 痴線 ...
無論 xbox360 定 ps3  ...
Vince 發表於 23-3-2010 05:35 PM

X2...真係買唔落手.....無緣
我想問下各位大大果隻PS3版係咪台灣貨哩GA??
因為我見我果隻背後全部係中文字同寫住NT2100元???
GunLap 發表於 28-3-2010 06:38 PM

逢係繁體中文包裝都是台灣光榮搞

我隻Xbox版都是寫NT2100
暫時用瑪利亞爆o左幻鬥篇

williamhychan 發表於 27-3-2010 12:02 PM

呢幾晚見您好努力喎~~~爆左未呀~~~~:)
逢係繁體中文包裝都是台灣光榮搞

我隻Xbox版都是寫NT2100
williamhychan 發表於 28-3-2010 11:36 PM

多謝大大提供資料, 有勞 ^ ^
呢幾晚見您好努力喎~~~爆左未呀~~~~
黑色三連敗 發表於 29-3-2010 12:56 PM

傳說篇 & 幻鬥篇交替咁玩o者:)

傳說篇未咁快爆!!暫時用拳四郎打到第六章咋,總共有14章,:72:

還有八章~~~~打打打打打打
傳說篇 & 幻鬥篇交替咁玩o者

傳說篇未咁快爆!!暫時用拳四郎打到第六章咋,總共有14章,

...
williamhychan 發表於 29-3-2010 08:51 PM

都打左一半~~~好快喎 :shiny:
剛剛發現可以選爆血版:35:
傳說篇 & 幻鬥篇交替咁玩o者

傳說篇未咁快爆!!暫時用拳四郎打到第六章咋,總共有14章,

...
williamhychan 發表於 29-3-2010 08:51 PM

我就拳四郎 爆左傳說篇...

衣家開始玩利恩
X2...真係買唔落手.....無緣
ekim11 發表於 28-3-2010 07:07 PM

買左幾日囉~

真係幾正下

(成就GAME來的~)