Toysdaily 玩具日報

[PSP] GVG NEXT PLUS! 出左啦~ 集中討論吧~

WING ZERO 有 BUG:angry:

BUG如下

槍:      無限出

AC炮:  1. 冇爆風

2. 出招速度同EXIA吹雞槍一樣快

3. 由舉槍向天到射出全過程都有光柱射出 就如一把大劍斬下一般

4. 無限出
希望聽日有得玩啦………:help: :help: :help:
原帖由 熱血廢人 於 7-12-2009 02:23 AM 發表
BUG如下

槍:      無限出

AC炮:  1. 冇爆風

2. 出招速度同EXIA吹雞槍一樣快

3. 由舉槍向天到射出全過程都有光柱射出 就如一把大劍斬下一般

...

唔係好明... 姐係點出?
原來如此... 都幾大個bug...

http://www.youtube.com/watch?v=qdxXn2EKsko
終於有得玩啦:D :D
原帖由 阿洛 於 4-12-2009 02:23 PM 發表

應該算係易學難精吧.
招是連出來, 可以說不用"chok" (只要加方向, 唔太算"chok").所以"易學"
雖然出招唔難, 但連起招變化好多下, 所以實戰係"難精" (說起連招, Gundam vs. Gundam 將好多經典招加入隻game, 好似 ...

謝謝講解~~~~:64:

都打算買黎試玩~~~因為我係zz fans~~~:35: mk要賣成400>,所以等緊月尾批平貨返先買~~~:30:

大大知唔知邊樹有d連招表呀~~~~:)
今集個玩法又唔同晒…
個X制遲早爛……:67:
原帖由 gundamrx782 於 9-12-2009 05:49 PM 發表
今集個玩法又唔同晒…
個X制遲早爛……:67:

好玩左~~~~定.......:(
I'm waiting for all brothers here to teach me a lesson! :77: :77: :77:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 10-12-2009 12:38 發表
I'm waiting for all brothers here to teach me a lesson! :77: :77: :77:

你呀~交下學費先LA~~:45:
原帖由 黑色三連敗 於 10-12-2009 08:40 AM 發表

好玩左~~~~定.......:(

的確係好玩左
都開始熟習個玩法啦
幾鐘意個next plus mode:35:
不過裡面o甘多其他機都唔開比我地用:63:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 10-12-2009 12:38 PM 發表

no need to wait!
come here and I will teach you!!!:75:
原帖由 gundamrx782 於 10-12-2009 03:08 PM 發表

的確係好玩左
都開始熟習個玩法啦
幾鐘意個next plus mode:35:
不過裡面o甘多其他機都唔開比我地用:63:

好想玩呀~~~:63: 我要忍忍忍到月尾:31:

係咪所有ma都冇得用~~~:?
PSP壞左:o