Toysdaily 玩具日報

[PSP] GVG NEXT PLUS! 出左啦~ 集中討論吧~

oo gundam係唔係有大劍出???
我比電腦用大劍殺過
我自己又出唔到:30:
原帖由 熱血廢人 於 4-12-2009 04:29 PM 發表

東方屎左好多

哦:he: :he:

你既皇牌機係咩牙:?
原帖由 熱血廢人 於 4-12-2009 04:30 PM 發表
我比電腦用大劍殺過

有, 要係GN劍2 MODE時, 開TRANS-AM再按"L", 姐係BC, 咁就出到...
有分直斬同橫斬, 唔入方向就係直, 要出橫就要加左/右...
不過... 打得中要還神....
原帖由 熱血廢人 於 4-12-2009 04:29 PM 發表

東方屎左好多

叫做變返一部正常2000機囉...
GVG時係2000COST的3000機... OVERPOWER...

而家十二王牌個RELOAD時間長左好多, 冇得靠呢招搵食....
但就多左一招後格派生可以綁人, 變相格得快左... 不過.... 的確係屎左XD
原帖由 熱血廢人 於 4-12-2009 04:30 PM 發表
我比電腦用大劍殺過

Trans AM  mode,  GN2   press L
原帖由 freedom@kira 於 4-12-2009 03:27 PM 發表

有冇咁易牙??:Q

百式反格可以屈番師父
拍兩隻ass出泥又可以自製L型槍位

but玩得好既師父可以靠M巾打你
其實師父都仲算幾好用今集
原帖由 Noctilux 於 4-12-2009 07:58 PM 發表

有, 要係GN劍2 MODE時, 開TRANS-AM再按"L", 姐係BC, 咁就出到...
有分直斬同橫斬, 唔入方向就係直, 要出橫就要加左/右...
不過... 打得中要還神....
只會用黎打boss(MA)...
原帖由 freedom@kira 於 4-12-2009 04:57 PM 發表

哦:he: :he:

你既皇牌機係咩牙:?

未研究晒......
nataku的確幾勁
但出街機(甚少會係街機玩)大多數用wing
原帖由 chemfung 於 5-12-2009 02:33 PM 發表
how much ?:80:

350>   :67:
普遍game店都炒梗....
番反嘔城/百腦燴買行貨吧
前兩日用大炒價買左...但感覺比想像中好:78:
free mode有得選擇難道,呢一點我幾中意:) 不過要難道ace以上先好玩,但要一味同電腦鬥閃:ice:
有d不滿神高被大幅度弱化,飛腳的伸展度大大減少,硬係"西"唔中人.....居合mode時走位簡直不知所謂!!!走左=無走...唔好講火箭炮,連光槍避唔避到都成問題:ice:
小弟而家練緊unicorn同nu:!
小弟剛買左,請問點樣有新機用?係咪唔continue贏一次?:?
原帖由 花少爺 於 6-12-2009 02:11 AM 發表
前兩日用大炒價買左...但感覺比想像中好:78:
free mode有得選擇難道,呢一點我幾中意:) 不過要難道ace以上先好玩,但要一味同電腦鬥閃:ice:
有d不滿神高被大幅度弱化,飛腳的伸展度大大減少,硬係"西"唔中人.....居合 ...

神高係改左, 不過唔算弱得太緊要... 只不過同上集既用法完全唔同姐...
我都係上NICONICO取經先知原來神高而家係點用法...
原帖由 stonekeung01 於 6-12-2009 09:37 AM 發表
小弟剛買左,請問點樣有新機用?係咪唔continue贏一次?:?

新GAME開始已經有甩毛雞+五飛,
是旦爆一次機就有新線, 再爆有新機, 再爆有新線>>>LOOP
A-K線都爆曬就出L線, L線就係最後嫁啦, LAST... 係打..... GP03D!
原帖由 Noctilux 於 6-12-2009 10:23 AM 發表

新GAME開始已經有甩毛雞+五飛,
是旦爆一次機就有新線, 再爆有新機, 再爆有新線>>>LOOP
A-K線都爆曬就出L線, L線就係最後嫁啦, LAST... 係打..... GP03D!

GP-03D好屎.......
我用RX-0果隻綠色大大份 好易就爆左L