Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP 超級機械人大戰OG BANPReEOTH 班普雷奧斯 & R-GUN POWERED

熱狗OO 發表於 25-11-2023 11:18 AM
四五中二十喎, 不是二千嗎? 那間店咁勇開6算幾?

2800係連埋RGUN,單機全場都係2300
網圖

s0014028 發表於 25-11-2023 11:42 AM

呢口價, 超合金魂就差唔多, 依家呎吋就超合金魂, 用少就係差過HG既膠....
熱狗OO 發表於 25-11-2023 04:06 PM
呢口價, 超合金魂就差唔多, 依家呎吋就超合金魂, 用少就係差過HG既膠....  ...

建議唔好買,餓死BANDAI
eddiem249 發表於 25-11-2023 04:10 PM

怕餓死你 笨大都未死 我係早期機戰友 中後期已無玩 所以呢隻唔識 甲花紋太花 太複雜唔啱我

唔好講係咪食玩先 用內構 分件分色 骨架呢d黎同模型比較(但樣樣都無) 用呢個價不如買MGEX 或PG玩好過
eddiem249 發表於 25-11-2023 04:10 PM

一款SMP都未買過, 但佢出D款都係我有少少興趣固此都會入黎望下

SMP スーパーロボット大戦OG バンプレイオス
●39930円、受注中、2024年4月発送予定●約45cm(バックパック先端まで)●プレミアムバンダイ販売アイテム

SMP スーパーロボット大戦OG R-GUNパワード
●7920円、受注中、2024年4月発送予定●約26cm(バックパック先端まで)●プレミアムバンダイ販売アイテム

https://hjweb.jp/article/1250620/
s0014028 發表於 25-11-2023 11:42 AM

呢隻R GUN係咪有新件?
網圖

hong1971 發表於 26-11-2023 09:33 PM
呢隻R GUN係咪有新件?

應該只係街貨淨RUN+PB強化配件,新件在SRX本體一齊。
hong1971 發表於 25-11-2023 11:06 AM
但係你唔肥佢 佢又唔出 好似呢隻野其他廠係唔使諗

我情願佢唔出, 好過而家2800 出隻垃圾廢膠, 一陣唔好賣, 其他廠以為呢條LINE 死得, 好賣, 隻隻想佢出既機都係SMP 我真係唔得佢死....
kennethli 發表於 27-11-2023 01:53 AM
我情願佢唔出, 好過而家2800 出隻垃圾廢膠, 一陣唔好賣, 其他廠以為呢條LINE 死得, 好賣, 隻隻想佢出既機 ...

以Bandai黎講,唔好賣/無錢賺就斷咗LINE啦

賣咁貴,可能就分色做得仔細咯。。。不過,色塊越多,剪件水口位更多。唔上色就膠爆,上色就搞死人。
我後期機戰都無玩,呢隻野出處根本唔知,

以為佢係一套甲裝落隻SRX到,

呢隻真係唔知佢貴響邊到,可能貴響無人出。
馬仔 發表於 28-11-2023 09:20 PM
我後期機戰都無玩,呢隻野出處根本唔知,

以為佢係一套甲裝落隻SRX到,

你覺得45cm高都可以
“唔知貴响邊”?
咁點解壽屋隻1/144
PG版大嘅大積加
成二,三千都冇人話
“唔知貴响邊”?