Toysdaily 玩具日報

係小弟犯賤,佔用左TD資源出post,但係調post可唔可以尊重返少少?

關閉 [複製鏈接]
No and good job pal! Very funny!
Douglas.M.Saint 發表於 2-10-2011 10:08 AM

:53: 其實係有 ... 劇場 係去 倉作版 ga ... 個 post 會由 出果日起, 3 日之後 轉過去 (由於大家既 版務 都煩忙, 可能會 唔記得, 所以可能會遲過 3 日 都唔定. thx)
其實係有 ... 劇場 係去 倉作版 ga ... 個 post 會由 出果日起, 3 日之後 轉過去 (由於大家既 版務 ...
Vince 發表於 3-10-2011 10:58 AM

慢慢啦…
:he:
回復 105# 原罪

加左圖真是好好多.............:)
個人觀感:其實個人覺得,當年超合金12" figure PVC囡囡巴士扭蛋放埋一堆,我最開心。

就算冇玩開,睇下都無妨。

而家叫我click 4、5個區逐個check,我真係冇咩心機。一、煩;二、新post唔集中,你可能reload完都冇咩人回過。

我又明一個concern,就係唔想新post太快沉(對好多user黎講,係好冇癮既)。有冇一個方法,可以將幾個區既post agregate埋一齊view?