Toysdaily 玩具日報

係小弟犯賤,佔用左TD資源出post,但係調post可唔可以尊重返少少?

關閉 [複製鏈接]
話說小櫻當年的「財散人安樂」... 雖然相爛又無文筆... 但都叫做投入過唔少心力...

亦得各方好友支持... ...
小櫻 發表於 23-9-2011 08:36 PM

精華區最初偶~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~爾也會去的, 但不知為何很多加精了的都沒有在那邊出現...而且第一版很多帖都是舊到沒朋友, 感覺長久都沒更新, 所以沒再去呢....

其實版主可唔可以一點一點列明分類O既準則...真係好多會員都覺得好煩....版主比人插又唔好受...冇人會開心...寫左出黎...接唔接受都好..起馬叫做有個譜....e+ d行為絕對係趕客...叫人點會有心機開post...
如果寫唔出...咁就証明的確係冇標準, 係隨心所慾...講得衰D即係亂咁黎..
講真...除左12吋figure真係夠流量可以獨當一面開一版外..anime, game果D自己一區都可以理解, 但其它d玩具分類真係好多餘....好唔可以好似以前咁合番埋....
睇左TD咁多年真係唔想見倒e+咁...唉
:67::67::67:過來人, 嚟支持

之前多由小弟動手搬post到"精華區", 今年懶了實在萬分對不起, 謝謝提醒, 現已更新至2011年5月31日前的post到"精華區"
"精華區"設立本身是為了把值得推介的post集中一起的, 以前我通常會等到該post多個星期至兩三個月無人回覆才搬,絕無" 不要擋著那些「熱門話題」"的意思, 希望小櫻不要誤會
小弟自己的舊posts也大部份在"精華區":35:

至於分區一事, 連日來各版主也在努力討論中, 但暫未得到一個令人滿意的結論, 希望稍後會有一個更健全更好的版規給大家 !

( 在office一面工作一面玩SHF虎叔的W.M. 上 )
小弟覺得分區是為了方便人看�找文章,
不要為分區而分區。
之前多由小弟動手搬post到"精華區", 今年懶了實在萬分對不起, 謝謝提醒, 現已更新至2011年5月31日前的post到 ...
WalkerMachine 發表於 23-9-2011 10:01 PM

其實移去精華區唔係唔好, 不過可唔可以唔好咁快呢?
留在主版兩星期才移走去精華區, 感覺條氣會順d~!

同埋主版出問題係因為太多新品消息, 同一件事有三四個人出post
咁樣好快就將d 真心分享推後一兩版, d人唔見個post自然就唔入去留言
版主見個post在到2或3版就搬, 但實際個post好多人都唔知佢存在
咁就做成無理搬post

同埋唔好為分而分, 而且某些版主一次post 晒 gundam呀~ 拉打呀~
咁佢有gundam, 係咪應該去高達區?
而且, 有d 更甚至同一個post在多區發表, 都唔知為咩~!
:64:多謝各位回覆~
支持又好,表達意見都好。
各位用辭唔好太激~
既然W.H.版大都講緊各位版大傾緊…
小弟會信埋呢次…

p.s.今次回覆既好多都係熟朋友或者係呢度有傾過下既版友,唔係d新人開acc來亂。
各位版主,如果覺得小弟生事…
要ban就小弟啦!
最多做cd rom。
多謝各位回覆~
各位用辭唔好太激~
小 ...
原罪 發表於 24-9-2011 12:51 AM
英雄:$....................................
老實講TD分類超亂.....
仲有....當我放D小劇場係玩具日報討論區,都有3個人應,但當我放係熱血創作地帶,幾乎冇人留言...
多謝各位回覆~
各位用辭唔好太激~
小 ...

吾好ar~:sad:~我仲要同你傾rider ka~~
:67:聽講TD今日版主們有活動,希望無事同有改善啦~

阿無明兄…你又誇d,你仲早過我出聲啦…
走左既好多大大都一早出聲…
係我犯賤,等到今時今日先…
已經少左好多人…:oh:
其實講黎講去都係果個問題,某位版主機械式執法...
多謝各位回覆~
各位用辭唔好太激~
小 ...

烈士:$
烈士
隨感一亡魂 發表於 24-9-2011 01:46 PM

:blame:揚過你呀!未死呀!
D 分區意義唔係好大