Toysdaily 玩具日報

兒時玩意-----尋找失去的回憶

原帖由 twgss4b14c 於 27-6-2009 02:04 AM 發表

其實我可以比佢個email address你, 但係我第一次交易既時候, 佢只係提及過佢個仔得一部R火鳥, 即係我而家呢部, 而且佢都幾奇怪, 鐘意就突然間覆你, 唔鐘意就算你問佢幾多次都唔理你, 所以佢幾日前突然話賣R火鳥 ...

比佢個email我 試下都好:51:  唔該哂

原帖由 OZMA 於 27-6-2009 04:27 AM 發表
估唔到有咁多同好……太感動喇!!:79:
小弟就唔係隻隻彈珠人都買,但應有既都齊哂~
觀賞性質既就一定免問!因為小弟好鐘意沉醉係改裝彈珠人既過程,到成品出黎能力上符合自己要求既時候,簡直好似一個科學家研究 ...

有無相睇下:shiny:
好想買pi ex系列..
唔知大大邊到買到:79:
原帖由 twgss4b14c 於 27-6-2009 12:48 AM 發表 佢個id應該係 jxxxx_fx, right?今次我去左好多地方, 唯獨係港鐵觀塘線既地方一直冇機會行, 或者睇下你有冇熟人係果面幫你手睇睇? 好多地方我睇過都係冇, 唯有真係寄望7月底 :67: 好可惜始終都搵唔齊飛龍 ...
係a!!!係呢個la~~~
不過都好a~都放左比你la~
反正我搵佢都係想幫你搵之ma~
最後都到你手:$
我想問佢放ge係新品定成品a?
原帖由 OZMA 於 27-6-2009 04:27 AM 發表 估唔到有咁多同好……太感動喇!!:79: 小弟就唔係隻隻彈珠人都買,但應有既都齊哂~觀賞性質既就一定免問!因為小弟好鐘意沉醉係改裝彈珠人既過程,到成品出黎能力上符合自己要求既時候,簡直好似一個科學家研究 ...
講到前旋力~e unit火鳥係最強....
但射程冇pi同piex 火鳥咁遠lor~....
原帖由 colman 於 27-6-2009 02:09 PM 發表
係a!!!係呢個la~~~
不過都好a~都放左比你la~
反正我搵佢都係想幫你搵之ma~
最後都到你手:$
我想問佢放ge係新品定成品a?

講起真係好多謝你話我知呀! 如果唔係都冇幾會買到 :64:

隻火鳥係成品黎架, 仲要冇左舊接駁條管道既part, 但我反正都只係想要部火鳥, 所以最後都係要左佢
原帖由 OZMA 於 27-6-2009 04:27 AM 發表
觀賞性質既就一定免問!因為小弟好鐘意沉醉係改裝彈珠人既過程,到成品出黎能力上符合自己要求既時候,簡直好似一個科學家研究 ...

其實有冇一d改裝彈珠人既網站, 我都好相見識一下人地點改裝 :35:
原帖由 KanonHin 於 27-6-2009 11:06 AM 發表
好想買pi ex系列..
唔知大大邊到買到:79:

哈哈, 真係講你都唔信, 我尋日係美國amazon買左一部, 絕非講笑, 佢應該仲有貨:DD

我想問最前排,最左手面果隻叫咩名呀???
而家邊度仲可以買到呀??
因為細個果陣呀爸送過俾我做生日禮物.
但係自己唔識切,仲唔小心剪爛舊件.
而家希望有機會砌多次,希望有師兄可以幫幫手 =]
原帖由 twgss4b14c 於 27/6/2009 15:06 發表

哈哈, 真係講你都唔信, 我尋日係美國amazon買左一部, 絕非講笑, 佢應該仲有貨:DD

請問應該打咩關鍵字...搵唔到...:56:
原帖由 ivanyu14 於 28-6-2009 10:31 AM 發表

我想問最前排,最左手面果隻叫咩名呀???
而家邊度仲可以買到呀??
因為細個果陣呀爸送過俾我做生日禮物.
但係自己唔識切,仲唔小心剪爛舊件.
而家希 ...

超級戰鬥火鳥

我相信灣仔太源街仲有幾盒, 盛惠一草五雞, 你可以去搵下
原帖由 KanonHin 於 28-6-2009 10:49 AM 發表

請問應該打咩關鍵字...搵唔到...:56:

已經pm左條link比你, 佢寫住仲有五盒, 睇下幫唔幫到你 :67:
原帖由 twgss4b14c 於 28/6/2009 11:21 發表

已經pm左條link比你, 佢寫住仲有五盒, 睇下幫唔幫到你 :67:

ok~ thx^^~
唔該晒
話說呢場上年我係ebay買左隻會場限定版:52:
原帖由 KanonHin 於 28-6-2009 03:02 PM 發表

ok~ thx^^~
唔該晒
話說呢場上年我係ebay買左隻會場限定版:52:

圖?
:65: 我而家係機場, 仲有幾個字就上機了, 真係多謝咁多位大大呢個幾月既幫忙, 等我番到去再upload多d相, 有緣再會

其實e-unit火鳥係咪真係咁勁嫁???

由於r系列威力好弱,所以我小學時只係儲到r火鳥ja@@
係我有ge彈珠人中,力量最強ge就係pi ge金獅三頭犬.
果時我最鍾意將佢ge力量扣扭到最盡(要除左佢隻腳先扭到)@@,然後用佢對手借力,再一射,勁到佢丫(我隻手都痺埋)!
我亦因此整壞左三部(都係斷手-3-....)!!

最後,我想問下e-unit火鳥勁唔勁得過pi ge金獅三頭犬?同埋邊到可以搵到e-unit果兩隻火鳥同佢d配件?
謝!