Toysdaily 玩具日報

兒時玩意-----尋找失去的回憶

原帖由 colman 於 21-6-2009 02:32 PM 發表
我之前同你講果個人都冇左回應....:56:

D人係咁:38:

我都係呀! 本來講得好地地, 但一講價就即刻潛水, 我又唔係大聲夾惡, 如果你唔想講價你一開始就講明白啦, 宜家又唔回覆人, 其實咁樣真係小器兼冇品, 宜家諗起都好嬲 :blame: :*
我都係咁話  D人真係好無品德  講講下又唔應人:31:

係lor~放唔放都講聲a ma~
原帖由 colman 於 21-6-2009 06:03 PM 發表
係lor~放唔放都講聲a ma~

正是 :74:

最慘就係差d就買到, 點知居然比佢一穫玩起, 就係差果小小呀! Damn her! :blame:

原帖由 神王 於 21-6-2009 01:50 AM 發表

爆5見唔見皇蜂果隻??

爆5黄蜂我有兩隻大陸授權正版
質素好好
兼且同日版一樣有透明件:43:

另外,我好想要爆4的銀戎鎦啊:79:現在都搵唔到:53:
我限定版凈系得爆5兩隻大合體

原帖由 老餅餅二世 於 21-6-2009 07:20 PM 發表

質素好好

http://i107.photobucket.com/albums/m283/sunxu ...

爆4隻銀戎鎦 之前yahoo見有人放左2手齊件6草到即刻買左:61:

yahoo有個人賣隻全新的3魚定4魚  痴線:53:
原帖由 老餅餅二世 於 21-6-2009 07:20 PM 發表

質素好好

http://i107.photobucket.com/albums/m283/sunxu ...

疾風丸 :handshake:
原來個post黎左呢度......唔掛之得我搵極都搵唔到............

上面買到海市蜃樓同海神果個師兄可唔可以pm我話我知響邊度買呀:help:
原帖由 twgss4b14c 於 20-6-2009 08:11 PM 發表
今日係港島搵到佢地:

一個四草五雞, 另一個就一草五雞

另外有冇人知道R火鳥既下落呀, 砌左都冇所謂架, 如果有既話pm一下好嗎? 再搵唔到既 ...

師兄~我都想知海神邊到有~thx
原帖由 SpaceBoy 於 23-6-2009 05:34 PM 發表

師兄~我都想知海神邊到有~thx

海神我係玩具街搵到, 上次去冇見到, 今次去係counter番兩番就搵到, 不過我淨係見到一盒, 睇下你地有冇chance搵到佢, 仲有d提示, 個間鋪既老闆娘係著西裝

海市蜃樓我係銅鑼灣商業中心搵到傻先見到一盒, 我相信搵到另一盒既機會好低, 果度得一間玩具店, 係度搵搵地址就得

最後希望大家搵到自己既心水:77:
原帖由 twgss4b14c 於 23-6-2009 11:11 PM 發表

海神我係玩具街搵到, 上次去冇見到, 今次去係counter番兩番就搵到, 不過我淨係見到一盒, 睇下你地有冇chance搵到佢, 仲有d提示, 個間鋪既老闆娘係著西裝

海市蜃樓我係銅鑼灣商業中心搵到傻先見到一盒, 我相信 ...

居然係響玩具街:help:點解我上次去搵唔到嫁:no:
玩具街即係灣仔太原?
原帖由 colman 於 24-6-2009 12:37 PM 發表
玩具街即係灣仔太原?

Yes! you got it.

仲有聽日我會攞多樣野, 到時我應該都搵得七七八八了, 到果陣我會影張全家幅, maybe
yahoo有人賣 PIEX火鳥:57:

話時話 PIEX火鳥隻專用翼好似好罕有咁  細個都唔多見有:30:
原帖由 柏村左陣 於 25-6-2009 12:30 AM 發表 yahoo有人賣 PIEX火鳥:57: 話時話 PIEX火鳥隻專用翼好似好罕有咁  細個都唔多見有:30:
細個果時d專用零件都唔係度度有:80:
原帖由 柏村左陣 於 25-6-2009 12:30 AM 發表 yahoo有人賣 PIEX火鳥:57: 話時話 PIEX火鳥隻專用翼好似好罕有咁  細個都唔多見有:30:
細個果時d專用零件都唔係度度有:80: