Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

有圖口馬?
潮流特駒 發表於 29-4-2012 03:21 PM

唔知點加圖.......
不過係一隻狂野卡利斯
唔知點加圖.......
不過係一隻狂野卡利斯
冰火17重天 發表於 30-4-2012 03:23

我意思係你想改那隻的圖
[img] :57: [/img]
[img] http://image.search.yahoo.co.jp/ ... mp;ei=UTF-8#image_9 [/img]

will change combo form?? All green???:36:
Pre-order vol.64 today ^^
潮流特駒 發表於 3-5-2012 07:14 PM

好快手喎:shiny:

聽日先去孤主訂:):)

幾錢訂?我想睇埋內容包咩先訂:44:
回復 2632# yugi

Pre- pay $100.00 , look look here may help u to decide

http://image.search.yahoo.co.jp/ ... mp;ei=UTF-8#image_9

好快手~~~~~ :71:
回復 2633# 潮流特駒

驅兄,想問問ling內有幾幅圖如gill、x、g3、都有電單車,請問是否自改還是笨大出的?但好像沒有開售日期及價錢?謝謝解答!
回復 2635# ryu4103

客氣!聽聞三部車都會官方出    :44:
回復  yugi

Pre- pay $100.00 , look look here may help u to decide
潮流特駒 發表於 4-5-2012 01:22 AM

6000幾yen其實我估係個地台關係,但個地台又無用又阻地方又貴:70:
回復 2636# 潮流特駒

謝謝你,如果真係出就好了。唔駛買四眼仔D貴貨,又易爛,最衰係佢先有拉打車。真係想笨大快D出,唔該晒驅兄
回復 2638# ryu4103

I have 3 "4-eyes bike" also :36:
請教各位, 在拍賣網見到一隻無盒555 AXEL, 對方說是 東映再版,
東映限定有再版的嗎?