Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

蕉人都未通知呀>t
xoxokin 發表於 31-3-2012 02:05 PM

我咪又係喺蕉仁..............:unhappy:
SIC 有新野了 THN 限定 RIDER W CJ GOLD XTREME
xoxokin 發表於 30-3-2012 23:34

How much??
How much??
潮流特駒 發表於 31-3-2012 08:35 PM

Full pay HKD SIX DOG DOG 
:63: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Got them today!!:43:

有無c兄買過皆旺四眼d SIC? 可靠嗎?
其實係咪講緊2樓那個?因為地庫轉右都有個買眼的 @@
謝謝
謝謝
y2jlch 發表於 6-4-2012 12:08 AM

2樓果個,好多人都話買佢野時就好好,但有問題再揾佢時D態度勁差
我咪又係喺蕉仁..............
mokfung1985 發表於 31-3-2012 08:19 PM

今天下午蕉人終於call me 了,明天取 >t<!!!
2樓果個,好多人都話買佢野時就好好,但有問題再&#25598;佢時D態度勁差
yugi 發表於 6-4-2012 01:38 PM

想去佢到買 d 素體 :79:
Got them today!!
Coffeefee 發表於 4-4-2012 20:28

Good ar : )

一年一度清潔SIC,重新排隊,然後是點算今年SIC的受損災情(部份是排隊時骨牌效應,墮樓身亡)

白虎、鐵兵右手同時肘部骨折(處理方法︰皇蛇左右肘部移植)
生存龍牙、生存龍騎左膝闔節變鬆,未見裂紋。(不作處理)
勝鬼「吹咀」配件斷裂(AA膠固定)
裝甲響鬼左膝闔節粉碎骨折(購買SIC34更換威吹鬼BODY)
W heat/metal高處墜下,觸角折斷(AA膠固定)

多發生於中期的SIC。SIC破損,習慣了,不會和以前般傷心
報告完畢
回復 2576# bunnyyau

Good habit to clean up !!
謝謝
y2jlch 發表於 6-4-2012 00:08

Yes...is 2/F...you can try...i bought things from him over 10 years...if u look for display that should be a good choice...if u look for play or change pose many time...i suggest u bought the original.
Yes...is 2/F...you can try...i bought things from him over 10 years...if u look for display th ...
潮流特駒 發表於 9-4-2012 06:54 PM

:71: 謝大大意見
明天去幫佢訂隻 kabuto 素體 (要1.8 fish) :43:
回復 2579# y2jlch

蟻兵?