Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

買多個 display hyper kabuto
y2jlch 發表於 14-4-2012 19:14

Good  :71:
去四眼仔的店舖WINDOW SHOPPING是好主義,他的手工唔錯存
買野就...你看他DISPLAY出來的展品,很多都爛鬼左 ...
bunnyyau 發表於 16-4-2012 15:47

True true
好慘情.....SIC 23 龍騎 2007版,一開盒,取出主體就斷雙手.......:die:
好驚隻 knight 都係咁下場...唔敢開
請問 SIC 25 隻 Ryuga 會唔會係咁情況?
好慘情.....SIC 23 龍騎 2007版,一開盒,取出主體就斷雙手.......
好驚隻 knight 都係咁下場...唔敢 ...
y2jlch 發表於 23-4-2012 10:06 PM

我果隻兩隻手都斷晒:oh:
好慘情.....SIC 23 龍騎 2007版,一開盒,取出主體就斷雙手.......
好驚隻 knight 都係咁下場...唔敢 ...
y2jlch 發表於 23-4-2012 10:06 PM

你放心開啦,基本上sic龍騎系列唔理咩版,初版,限定,再版,80%以上都有基會唔係斷手就係斷腳,或者關節已經出現裂紋 >t<!!!
我全部新開,開左兩盒23, 兩盒24,1盒25,1盒27,1盒限定生態黑龍,1盒限定黑龍牙.
得1盒限定黑龍牙未有問題.
有無C兄有G電王限定的圖及資料呀, 我在FACEBOOK 看見有,但是在網上找不到>T<!!!
暫時睇翻ooo的雜誌圖出埋greeed的可能好像幾低
我果隻兩隻手都斷晒
yugi 發表於 24-4-2012 09:27 AM

同是天涯淪落人 :DD
你放心開啦,基本上sic龍騎系列唔理咩版,初版,限定,再版,80%以上都有基會唔係斷手就係斷腳,或者關節已經 ...
xoxokin 發表於 24-4-2012 10:40 AM

:$ 好想放棄龍騎系列
暫時睇翻ooo的雜誌圖出埋greeed的可能好像幾低
yugi 發表於 24-4-2012 11:07 AM

呢隻電王可以 skip :o
yugi兄有無訂 63? 我前兩個星期去孤主問都無得訂啦 :help:
呢隻電王可以 skip
yugi兄有無訂 63? 我前兩個星期去孤主問都無得訂啦
y2jlch 發表於 24-4-2012 11:30 PM

因為尾班車果隻比我訂左:DD
呢隻電王可以 skip
yugi兄有無訂 63? 我前兩個星期去孤主問都無得訂啦
y2jlch 發表於 24-4-2012 11:30 PM

SIC 63在1月都話出架啦,而且一扭2月頭都開始收訂3月份才停,
4月尾去訂真係遲左d了>t<!!!
因為尾班車果隻比我訂左
yugi 發表於 25-4-2012 09:16 AM

:help:

SIC 63在1月都話出架啦,而且一扭2月頭都開始收訂3月份才停,
4月尾去訂真係遲左d了>t
xoxokin 發表於 25-4-2012 09:17 AM

注定到時食貴野了:unhappy:
今天交收 sic 39 時,發現 g3 and g3x面部透出可怕的紅色,很礙眼,所以放棄了
請問各位大大是否 QC有問題??