Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

那手腳應不算換裝吧
yugi 發表於 11-5-2012 09:43

圖中有全綠色的combo
圖中有全綠色的combo
潮流特駒 發表於 11-5-2012 10:34 AM

全綠最多都係vol65,不會在vol64:(64只寫tatoba形態
佢個名唔係淨得tatoba咩,應該得一隻無得換裝吧
yugi 發表於 8-5-2012 01:56 PM

RIDER W sic57 同 sic58 都可以互換,
o甘邊個知道 RIDER OOO SIC64 唔會有 SIC 65 ,SIC66 ........
我要互換呀.........[/color]
o甘邊個知道 RIDER OOO SIC64 唔會有 SIC 65 ,SIC66 ........
我要 ...
xoxokin 發表於 11-5-2012 15:44

有道理
全綠最多都係vol65,不會在vol6464只寫tatoba形態
yugi 發表於 11-5-2012 10:48

不懂曰語....:47:
我要 ...
xoxokin 發表於 11-5-2012 03:44 PM

佢呢個價錢無孖裝都應該有換裝,希望正式公佈時唔好真係因為個地台:o
sic 63 幾時會有呢 :70:
回復 2662# y2jlch

我都想知幾時出啊:no:
sic 63 幾時會有呢
y2jlch 發表於 15-5-2012 17:54

5月26日出嘛    :36:
精品開訂...7月到貨...368靚價
D@ZAce 發表於 22-5-2012 16:17

Wow...crazy price
gills and another agito車商品化決定
咁多位玩開sic 既大大
我係sic 初哥(雖然年紀已係老餅)
剛剛後追左一盒CycloneJokerGoldExtreme既東映限定 (小弟住馬交一定係高追, 所以價錢唔好提喇...)
店家話全新未開, 但我見內外盒都已經雙膠紙
雖然已經買左就算二手都冇計, 不過都想知新出o個陣係咪都係有雙膠紙? (如果係心理上好過d)

另外係咪冇好似魂限o個d 紙皮盒輸送箱架? 說明書連膠袋都冇...

希望有一出就買左既師兄幫手答下. 謝
咁多位玩開sic 既大大
我係sic 初哥(雖然年紀已係老餅)
剛剛後追左一盒CycloneJokerGoldExtreme既東映限定 ...
davidki99 發表於 23-5-2012 02:19 PM

CycloneJokerGoldExtreme這東映限定,是無運輸盒的,
而兩層膠紙我果盒都係,好像大部份都是
說明書都是無袋的
可放心.