Toysdaily 玩具日報

[其他] 必萌外傳.......

原帖由 warxv 於 14-5-2009 10:59 PM 發表
條女無乜品...有欠職業操守之外也不懂客人心理...

你小心老婆大人睇到,乜你好熟d職業操守咩?:p
原帖由 warxv 於 14-5-2009 10:59 PM 發表
條女無乜品...有欠職業操守之外也不懂客人心理...

原帖由 原罪 於 14-5-2009 11:46 PM 發表 你小心老婆大人睇到,乜你好熟d職業操守咩?:p
我在國內多年,見得會少嗎?識做的會做得高明一些的.
至於老婆大人方面,對住一世的人我唔會騙佢的,我係國內見過的好多都同佢講過啦.
原帖由 fairytales109 於 15-5-2009 12:00 AM 發表 http://ser1.share.ysk.cc/upload/photo/20090514/1242316502-b9iPgIVwpa.jpghttp://ser1.share.ysk.cc/upload/photo/20090514/1 ...
我唔反對百貨有百客,不過佢地都玩得好低層次下....
原帖由 warxv 於 15-5-2009 01:30 AM 發表
:77: 好多謝warxv大大嘅意見...不過依個本來就係一個趣劇...無須太認真:66: ...
故事未完...等得嘅就等下啦...可能好似3眼同卡爾巴寫咁耐架:75: ......
原帖由 warxv 於 15-5-2009 01:29 AM 發表
我在國內多年,見得會少嗎?識做的會做得高明一些的.
至於老婆大人方面,對住一世的人我唔會騙佢的,我係國內見過的好多都同佢講過啦.
:57: 歡迎提供/分享更多奇人怪事......:35: :35: :35:
原帖由 warxv 於 15-5-2009 01:30 AM 發表

原帖由 貨車仔 於 15-5-2009 07:21 AM 發表
:57: 歡迎提供/分享更多奇人怪事......:35: :35: :35:

where is the new story update??:Q
原帖由 K動戰士渣古 於 15-5-2009 07:41 PM 發表
where is the new story update??:Q
:67: 依家d後生真係心急......
原帖由 貨車仔 於 15-5-2009 07:46 PM 發表

呢D叫"性急"呀車兄:67:
原帖由 貨車仔 於 15-5-2009 07:16 AM 發表 :77: 好多謝warxv大大嘅意見...不過依個本來就係一個趣劇...無須太認真:66: ...故事未完...等得嘅就等下啦...可能好似3眼同卡爾巴寫咁耐架:75: ......
心情有點煩躁一時多言SORRY ,如果敗了你的雅興的話我再多一句SORRY.

我又出言不遜在先,補上一個之前寫下的故事希望你會喜歡.

第八個男人的故事
男人不知他是否愛上了一個女子,只是那女子能牽動他的情緒,她能另他開心也能另他傷心,但因為一點身份問題男人在想自己是否真的喜歡她....
男人一直都不清楚,但男人更不清楚的是那女子跟他是什麼關係,就這樣他們猜情尋的過了幾年.
一天晚上他們如常的一起,男人問她:妳其實有沒有愛過我的?
女人微微的愕然:你為什麼這樣問?不像你的作風.
男人:因為幾年來的跟你鬥智已經有點累了,今晚我需要一個答案.
女人:奇怪了!你在這方面竟然會累?鬥智不是你最喜歡的遊戲嗎?
男人:……我猜不透你,如果你想聽到的認輸……沒有問題,今次我輸了.你有喜歡過我嗎?
女人微微的搖頭之後給了男人一個吻……
幾天之後突然有朋友去安慰男人,那一刻他才知道她已經回家跟別人結婚了...男人始終都弄不清楚他們之間的關係,只記得那她離開前唱給他聽最後的一首歌~愛我的人和我愛的人~
原帖由 貨車仔 於 15-5-2009 07:46 PM 發表

原帖由 yabuki_joe 於 15-5-2009 10:07 PM 發表

呢D叫"性急"呀車兄:67: