Toysdaily 玩具日報

[其他] 必萌外傳.......

:DD 呢個post會唔會順手推高巾幗裊雄收視?
:^ 我今日由心震揾到do管都唔見必文踪影...到底佢依家係生係死呢?
貨車真係唔知...不過為咗答謝各位大大嘅支持...我請到必文嘅4師叔.....................長發出山!
解開大家嘅疑問.....

請得長發叔就緊係要介紹下佢有幾威水啦........

唔好拖稿呀
:@ d字出唔到...............

佢就係當今「界リ」女四天王の一...
梅,蘭,竹,菊...當中以菊花為首,門主同福仔嘅一段情更係可歌可泣......長發雖排行弟4...但佢以一式三招...梅花三弄亦足夠耀武揚威...最近連鞋王4太都死响佢手就知把炮啦......必文响17歲果年路過公厠巧遇菊花門主Lo yan ping...更通過考驗「執番皂」獲收作門生...得傳一招半式......所以真係唔怪之得佢食嘢唔駛錢......

原帖由 貨車仔 於 10-5-2009 11:52 PM 發表
:@ d字出唔到...............

你部機中毒:67:
講返必文疏遠海棠之後...成日坐立不安好似m到咁款...
為解心結就相約4師叔長發同口痕友必正落大牌檔吹水...
長發叔見文無曬心機...就知佢蒲得多傷氣力...消耗一定要補充...
保肝強腎有計仔...
::36: 4師叔今晚帶你去揼骨包你生猛返...
::35: 師父ping218果間?
::44: 我飲完啤酒仲要返屋企餵個女食奶........

海棠果邊又點?
話說出嚟深圳果陣同鄉下阿媽話係要打工揾錢返去起屋嘅...
每個月仲寄兩千幾蚊畀阿媽...
鄉下收到錢緊係開心啦...以為出城做個服務員好好揾...
棠媽就叫柴九都出城賺d老婆本...快d同棠結婚!
:47: 原來海棠出城之前已經有条仔...仲係訂咗婚果隻添..........................

就係咁柴9就從鄉下坐十幾個鐘火車出城揾海棠...
其實都唔係傻仔...知道响深圳做個服務員最多咪一千幾百...邊樹嚟個個月兩三千吖...
.......................服務員................

不過既然响鄉下無乜細藝...出城行下...有食無工都好吖...........
嚟緊真係嚇死...

:@ 柴九終於出場?
看來四奶奶出山都不遠了。:DD
另一邊...
必文hk個女友丘敏見男友成日失踪...終於發火...
打電話問:你到底想點?...都唔知你點做男人嘅...我都唔介意你無本事...出街食飯睇戲又要aa制...
同事d仔管接管送...你就成日自已去玩...係咪唔想見我吖?
必文聽到件野獸發哂花癲...一於你有你x痛,我有我夾餸...
:! 人生有幾多個十年吖?一於跟長發叔去推個油...返嚟至買個aaa貨VL袋畀件港女............
落到骨場...長發叔即刻call218做個身體檢查...必文見狀都唔執輸...馬上响朵話係大6ping門生...
問經理有無新女好介紹.............
經理見必文痴痴地咁款...馬上送佢入房...
又過咗一陣...真係有新女喎.............「阿聲(生)...我係轆鈴(60)...好膠(高)興為係服務...........」
:@ 响眼前依条女...細細粒...著條超短熱褲...又有幾分似可愛教主.......................................
(文仔)即刻醒曬...
:你叫咩名姐?生得咁靚想殺人咩:D ...轆鈴轆鈴車胎嚟架?你屋企係咪開米芝連架姐∼∼
60::shy: 乜你咁口花嫁,我叫豬腳寶琦叫我寶琦得喇。

:sleep: ..........
係唔係結局加長版,突然打咁快,好似好趕WO:@
車爸你堅定流架你?
唔係咁爛尾呀化................
:@ :@