Toysdaily 玩具日報

[其他] 必萌外傳.......

原帖由 路人丙 於 11-5-2009 10:50 AM 發表
車爸你堅定流架你?
唔係咁爛尾呀化................
:@ :@

:x 佢既人生故事係咁爛架啦
原帖由 路人丙 於 11-5-2009 10:50 AM 發表
車爸你堅定流架你?
唔係咁爛尾呀化................
:@ :@
:he: 你地鍾意嘅話...寫到變超西打到上太空都得架......
原帖由 貨車仔 於 11-5-2009 11:30 AM 發表
:he: 你地鍾意嘅話...寫到變超西打到上太空都得架......

:45: 必聞,快d寫埋你人生既最後歷程啦
原帖由 貨車仔 於 11-5-2009 11:30 發表

:p 記住灑多o鹽花入去
我想聽多D可愛教主既故仔:handshake:
個天真係唔公平...必文依頭同海棠過緊冷河...轉頭又畀佢撞到件超短熱褲寶琦...
豬肉在前,(文仔)話事...即晚就等人地收工宵夜直落......
講你可能唔信一開頭就話同女友嘅感情煩惱畀寶琦聽...當中就緊係加鹽加醋扮曬痴心咁啦...
仲喊曬咁話:唔好講喇...我心好痛...淌血咁難受......
可憐無知嘅寶琦:依家好似哥你咁有情有義嘅好難得囉...
必文雙眼邪光一閃...發動師父ping親傳,改良自「上帝G手」嘅招式...「執子之手」足住寶琦......
就係咁响知道嘅關係下依然自願上釣......

毫無創意,0分重作!!!!!:53: :53: :53: :53:
OMG:47:
TMD的爛故事:Q :Q :Q
可愛教主 唔好呀:help:
原帖由 fairytales109 於 11-5-2009 03:49 PM 發表
毫無創意,0分重作!!!!!:53: :53: :53: :53:
:66: 咁我唔作喇.......
原帖由 貨車仔 於 11-5-2009 04:02 PM 發表
:66: 咁我唔作喇.......

:45: 你都唔係阿才,或者你改改,話必文入到房先發覺阿某某係男人
知道柴9由鄉下過嚟嘅事改變唔到...就約上屋企睇下點拆...
家一坐低,已經見到同条禿頭大肚中坑呀彭鏗嘅合照...
亦無咩可以隱瞞...只有同對自己好好...為咗我地嘅將來只係少少犧牲啫...
柴9無講野就攞咗家鄉特產嘅串燒禾花雀出嚟...
:快d食啦,仲熱架...你一個人為咗頭家咁辛苦...我仲點會怪你喎...打份工啫...
一聽,當堂放下心頭大石...連隨就話:仲有必文對我都好好架...不過依排佢做野忙d...少咗嚟睇我,下次介紹佢比你識吖......
都未來得及反應...大門即傳來鎖匙開門聲...
:50: 大x鑊!!!彭鏗收工返嚟..............................

原帖由 基拉 於 11-5-2009 04:08 PM 發表

:45: 你都唔係阿才,或者你改改,話必文入到房先發覺阿某某係男人
:67: 依個係寫實劇嚟...無咁多偽娘......
[quote]原帖由 貨車仔 於 11-5-2009 04:26 PM 發表
棠知道柴9由鄉下過

好緊張, 會唔會有血案發生呢.............:) :) ................??