Toysdaily 玩具日報

[其他] 必萌外傳.......

彭鏗突然撞返嚟...海棠真係嚇到呆咗...見屋企多咗個男人仲攞住隻禾花雀真係O哂咀......
好一個柴9心諗「幾大就幾大,燒賣就燒賣」啦,大聲夾惡:就係你個x街呃咗我個妹!
仲衝上去狂中彭鏗雞心...
見狀即叫停手,就只擒住講:你溝我個妹有無問過我依個阿哥?我有無批准?
阻止二人糾纏:鏗鏗阿哥响鄉下嚟探我咋...
交足戲話柴9係自己親阿哥,過嚟深圳揾野做,會响道住一排.........
畀人中到魂魄都唔齊,亦無懷疑,嘅關系...

就係咁1個女人,2個男人再加1隻狗就住埋一間屋................................
必文雖然話多野做避開唔見海棠,但依然有sms話好卦住你呀∼...無咗你會死呀∼之類:72: ...............
經常玩一打3...同一個短信發畀3条女...反正都係d低能肉麻咸汁信息...有殺錯無放過...
不過一日得24小時...減咗瞓覺,返工,食飯,疴c......三個女人點分呀?
1至5要返工...唔駛諗...最少有3晚收工要陪下港女丘敏...
得返星期6,日.......兩個响大6...........心ロ又係肉,羅友又係肉...真係好難取捨...........
海棠就似一架有V8嘅歐州房車咁,豪華舒適,一入直路,越放越有...
寶琦就似一架行turbo加水平對向嘅日本跑車咁,反應快,襯得劈得...
:35: 點簡先好呢?

必文諗咗半日...決定橫下一条心...同海棠講清楚寶琦嘅出現...諗住就算同分手都有個新鮮剌激可愛教主寶琦吖...............

好複雜既多角關係:Q
原帖由 貨車仔 於 11-5-2009 04:26 PM 發表
棠知道柴9由鄉下過嚟嘅事改變唔到...就約九上屋企睇下點拆...
九到棠家一坐低,已經見到棠同条禿頭大肚中坑呀彭鏗嘅合照...
棠亦無咩可以隱瞞...只有同九講鏗對自己好好...為咗我地& ...

:x 仲有必文都對我都好好架...不過依排佢做野忙d...少咗嚟睇我,下次介紹佢比係識吖......:x
真係睇唔出原來樓主先係天才:$
惡搞?:44:
車爸...更新呀...
快d
原帖由 mirage 於 11-5-2009 10:40 PM 發表
車爸...更新呀...
快d

又同女玩掛.......:o
:o 出場人物咁多...故事吸引得嚟又要承先啟後...唔可以犯駁......要慢慢諗加嘛.................

劇情峰迴路轉,人物性格突出,肯定係09年劇中之王!!!!:43:
:71: 好緊湊!好文筆!
車爸好野!
TD果然臥虎藏龍。
原帖由 貨車仔 於 11-5-2009 18:37 發表
彭鏗突然撞返嚟...海棠真係嚇到呆咗...鏗見屋企多咗個男人仲攞住隻禾花雀真係O哂咀......
好一個柴9心諗「幾大就幾大,燒賣就燒賣」啦,大聲夾惡:就係你個x街呃咗我個妹!
仲衝上去狂 ...

:ar: 條橋咁老套既?
原帖由 大舊金 於 12-5-2009 02:21 AM 發表

:ar: 條橋咁老套既?
:80: 新意係無乜...追加返dd特別情節喇..............
彭鏗突然撞返嚟...海棠真係嚇到呆咗...見屋企多咗個男人仲攞住隻禾花雀真係O哂咀......
仲衝上去狂中彭鏗雞心...
見狀即叫停手,就只擒住講:你溝我個妹有無問過我依個阿哥?我有無批准?
柴九隨手就响行李攞出一盒MG版新安洲...要彭鏗食咗本說明書佢...水都唔准飲...
再迫落樓下企响大厦管理處個亞叔面前切好佢...仲要黐埋水貼添.....
阻止二人糾纏:鏗鏗阿哥响鄉下嚟探我咋...
交足戲話柴9係自己親阿哥,過嚟深圳揾野做,會响道住一排.........

原帖由 貨車仔 於 12-5-2009 09:17 AM 發表
:80: 新意係無乜...追加返dd特別情節喇..............
彭鏗突然撞返嚟...海棠真係嚇到呆咗...鏗見屋企多咗個男人仲攞住隻禾花雀真係O哂咀......
好一個柴9心諗「幾大就幾大,燒賣就燒賣」啦 ...

新故~~~~呀~~~~:(
:@ 你真係改做必聞
原帖由 貨車仔 於 12-5-2009 09:17 AM 發表
好一個柴9心諗「幾大就幾大,燒賣就燒賣」啦 ...
彭鏗當時心諗「食左本説明書至比人砌?點砌呀!你估係你個妹咩:what:」......