Toysdaily 玩具日報

[其他] 必萌外傳.......

原帖由 原罪 於 16-5-2009 01:00 AM 發表

大是大非,我唔敢叫你睇開d…
車爸個post,唔同你講六四啦。

講返夜總會。有咩見識?:35:

你地唔好騎劫:53:

個故事跟住點........
係喎,車兄,解釋完咩叫做.........愛之後就咁耐唔update,阿9有無"解釋"幾日咁強呀,水都乾啦........我講口水:67:
必文海棠一連串短訊追問下,決定星期日相約見面,講清楚現時之處境...
棠棠...我唔知道點解析...我愛你,但同時愛上寳琦...雖然話愛係無分對錯...但係......
沉靜了一陣,欲言又止...
終於問:你還愛我嗎?
(好認真,會考都唔見佢咁認真):愛!
差點哭出來了:我知道你唔想畀人綁住,咁就由得佢自由地飛翔吧.....
又係一場激烈嘅球賽...雙方嘅得分,籃板,助攻都破曬紀錄,總入球達280分....................

此時...柴九放完狗返到屋企,見即大動肝火:* :就係你隻鈴羊系道呃飲呃食!

亦反擊:blame: :点及得你個軟飯王,係你条女就用報紙包住佢...........
見2人一觸即發忙打完場,拉住:夠鐘食飯喇,食飽先講啦...
2人同枱開餐咁緊張:45: 咁唔洗審,呢餐一定食海鮮!仲有機會大家為左爭食隻阿拉斯加長腳蟹攪到大打出手:67:
到咗餐廳...二人繼續怒啤對方...
柴九:你唔好喉住我碟海南雞呀!依個套餐我叫先架!青梅竹馬,雙方家長同意添...走地雞夠滑,油飯夠香,普洱茶夠濃...我先係碟油菜嘅歸宿呀∼......
必文:我同個漢寶飽先係情投意合囉...愛唔一定要擁有,我一ロ咬落去,百般滋味...块牛肉d汁都興奮到標出嚟...响交會嘅剎那,果份感動,冰凍汽水都無減果份熱情呀∼....海棠仲比我叫多份薯條(寶琦)添呀...熱辣辣脆トト:p  ...
差少少就被激發成超西喇:angry: ...
真係無你咁好氣:咁鍾意鬥,返屋企打地主(3人的啤牌游戲,国內十分流行)啦!
:打麻雀啦...公平d大家都識玩!我call埋寶琦過嚟。
九:同我馬釣小魔童打麻雀?輸死你呀∼!

下期預告:手起刀落
到底邊個手起?邊個刀落?
:x 一齊估下啦.....................
原帖由 warxv 於 15-5-2009 10:32 PM 發表
心情有點煩躁一時多言SORRY ,如果敗了你的雅興的話我再多一句SORRY.

我又出言不遜在先,補上一個之前寫下的故事希望你會喜歡.

第八個男人的故事
男人不知他是否愛上了一個女子,只是那女子能牽動他的情緒,她能另 ...
:$ 好感人...但太沉重了......:64: 多謝分享。
原帖由 熱血廢人 於 16-5-2009 02:01 PM 發表
你地唔好騎劫:53:

個故事跟住點........
:50: 熱血,日本,德哥3位版主大人...你地都睇緊................................?

原帖由 貨車仔 於 16-5-2009 11:36 PM 發表
:50: 熱血,日本,德哥3位版主大人...你地都睇緊................................?

主力監視中.....:he:
:handshake: 終於睇完
:angry: 故事進度好慢呀
車爸寫快d喇
必文識唔識玄陰六劍呀?
柴九儲元氣彈反擊要幾多時間.....
海棠有冇發動替身

原帖由 kim# 於 17-5-2009 01:59 PM 發表
:handshake: 終於睇完
:angry: 故事進度好慢呀
車爸寫快d喇
必文識唔識玄陰六劍呀?
柴九儲元氣彈反擊要幾多時間.....

DELETED

:77:貨車仔 前輩 生日快樂................您想食甜品or宵夜先?.........

甜品.....

宵夜.........
:x  呢個post 越黎越好玩呀:x