Toysdaily 玩具日報

[其他] 必萌外傳.......

原帖由 mirage 於 22-5-2009 11:17 PM 發表
丙叔 - 男男的天空/日本自助洗衫
原縮 - g部/ 塵翼順演唱會
花花 - g2/ 球星強女女女
丙叔 - g3特許經營/振鴻
車爸 - g4/ 示愛
拉叔 - g5/ 沒同化的歐遊記
ic - g6/ 故事區

原帖由 貨車仔 於 16-5-2009 11:21 PM 發表
到咗餐廳...二人繼續怒啤對方...
柴九:你唔好喉住我碟海南雞呀!依個套餐我叫先架!青梅竹馬,雙方家長同意添...走地雞夠滑,油飯夠香,普洱茶夠濃...我先係碟油菜嘅歸宿呀∼......
必文:我同個漢寶飽先 ...
麻雀確是關誼之寶,雖然琦與棠,九初次見面...
4人一坐埋位即一見如故...九更問琦:我可唔可以請你飲杯「吸畢千奴」呀?
賭品多少也反影個人性格...寶琦全程採取主動絕招「JET銃亂打」以快打慢,密食雞糊,又少出衝,有贏無輸。
棠則大雞唔食細米,人地九張落地都照博牌...「霸氣」強勁,雖然有云「貪勝不知輸」,但係又成日畀佢博到,你真係吹佢唔漲。
柴九依個自稱「馬釣小王子」又有幾勁?只見佢全程「誅」死必文,文打乜九就跟住打乜,完全估佢唔到点贏錢...
必文本身已經唔係成日打牌,加上被九狂「誅」,可以話全無勝算可言,再者佢個x街一路打一路同琦,棠兩女眉來眼去...一邊冧,一邊氹,放下水...更令佢萬劫不復......
8圈快完之際,柴九仲係死咬住必文...神奇事出現喇!九竟自摸十三么,原來佢表面一路亂打,就係等依局「東南西北」、「中發白」,「么九」到齊嘅國士無雙......
埋單計數琦,棠贏錢唔駛講啦,居然連柴九都贏幾舊,必文一家輸3家,8圈唔見幾叉嘢......:oh:
琦見文咁灰就問九攞d汽水飲吓,等文条氣順少少...
正當大家都飲緊汽水,柴九卻從行李拿出私伙,倒出細細一少杯...文見狀驚死蝕底,又要飲埋一份,一手搶嚟即隊兩大杯!
原來果d係九鄉下嘅4婆牌田鼠大補酒...
文只感四肢乏力、頭暈眼花、惡心、頭痛...神志不清,體內血氣翻騰,不吐不快...
九:你真係識貨!我平時都唔敢飲多過兩啖,你一嚟就隊兩大杯:71: ......
文終不支倒地...夢中聽到琦和棠有講有笑,文即把二人一抱入懷中,文仔得田鼠酒之助突破九陽成就終極...3人彷如置身草原之上大奔走,寶琦起步反應敏捷,跑順後出腳流暢,觀感吸引,沿途走外疊,敗不脫節。
海棠深藏若谷功架十足,一出即後上追入3甲,鬥心表現強悍,看型格就知絕非凡品。
文仔則以熟練手法快慢有序,起步即從外檔搶入貼欄...經過一輪你追我逐棠穩守季軍,文仔沿途搶守前截冇遮擋,琦雖末段衝剌如箭亦不敵文仔...終慘被必文以神棍王陳震沖所贈之棍法及三寸真雄勁破盡天下菊...............................

旭日初升星期1,好耐無出場嘅鏗爺終於返嚟喇...佢一入睡房只見兩個赤裸裸嘅羅友,
鏗手都震埋怒不可遏,衝入廚房攞起把刀即大喝:你兩個基佬响我張床做乜????
(:50: 基佬?乜唔係棠棠,琦琦咩?)

:44:嘩....玩到咁激o既......到係去訓先
原帖由 太歲 於 23-5-2009 01:20 發表

連成一線 ...

傳說中心口有七個殖民衛星傷痕的男人,是個好人:p
:79: 原來昨晚,飲醉就扶咗佢入大房...兩女則去細房瞓...之後柴九因細房被奪只好去大房與必文同床...沒想到被狂性大發嘅必文破罩..................................
講返彭鏗佢二話不說真係砍出「無我魔刀」劈落去...柴九响全無防備之下羅友被劈,血如泉湧...依次真係必文偷食柴9當災...
慘叫,驚醒各人...血流成河忙用「護c保」替佢止血......即跑落街去揾白朗大夫.........................
9徘徊死亡邊緣之際回憶昨晚戰况...偷襲成功後9雖嘗試反抗,但被迫開竅後被文扯放扯留嘅步法所吸引終敗在對方「弗弗聲」又紮實嘅攻擊底下......變萌d。

白朗大夫搶救之下雖保住羅友但就由從前的兩瓣變成3瓣:ice: ..........................
更是大受打擊...呆坐當中:44: ......

果然峰迴路轉
:69: 堅架?…咁樣既發展好恐怖…
:67: 有無大大想知白朗大夫係何許人物呢?......

:* 無人可以超越响我前面..............!
原帖由 貨車仔 於 23-5-2009 07:16 AM 發表
:67: 有無大大想知白朗大夫係何許人物呢?......

西人一個:67:,定係其實係車爸你
原帖由 煙花 於 23-5-2009 09:43 AM 發表

西人一個:67:,定係其實係車爸你
:blame: 都話我係唔唱K啦....................
原帖由 mirage 於 22-5-2009 11:17 PM 發表
丙叔 - 男男的天空/日本自助洗衫
原縮 - g部/ 塵翼順演唱會
花花 - g2/ 球星強女女女
丙叔 - g3特許經營/振鴻
車爸 - g4/ 示愛
拉叔 - g5/ 沒同化的歐遊記
ic - g6/ 故事區

哩個又係:58:
原帖由 太歲 於 23-5-2009 01:20 AM 發表

逐一打沉:50:
哇..........好刺激喎:@
頭像被屏蔽