Toysdaily 玩具日報

[其他] 必萌外傳.......

原帖由 櫻島一號 於 23-5-2009 02:21 PM 發表

將殖民星好人化,統一為好人星:43:

:50: 由太歲統領既好人國度??
原帖由 基拉 於 24-5-2009 13:02 發表
:50: 由太歲統領既好人國度??
別人是xx大統領,他是太歲大好人 :44:
:36: 外傳故事將暫停一陣...
不過白朗大夫前傳正火速編寫中......
故事講述:白朗誤交姑爺仔鳳儀(大奶奶)
...之後更被賣去做髮郎妹..................................
G6-魔池外傳
故事講魔池為左得到可以與菊花神功和h-men平分天下的能力決定同教主雙收.....................................................
夢遊路過:he:
快點更新:67:
原帖由 mirage 於 26-5-2009 09:50 PM 發表
快點更新:67:
<白朗大夫前傳>
白朗多年前由家鄉出城打工,經朋友介紹去咗間台資电子廠做嘢.
生活雖克苦但亦算安穩,白朗畢始終係十幾歲嘅

:no: 天呀∼我d字無曬....................

原帖由 貨車仔 於 27-5-2009 00:20 發表
<白朗大夫前傳>
生活雖克苦但亦算安穩,白朗畢始終係十幾歲嘅:no: 天呀∼我d字無曬....................
你好失敗:67:
原帖由 mirage 於 27-5-2009 12:24 AM 發表
你好失敗:67:
:unhappy: 聽朝再寫多次啦...............:oh:
原帖由 貨車仔 於 27-5-2009 00:25 發表
:unhappy: 聽朝再寫多次啦...............:oh:
即刻寫:blame:
原帖由 mirage 於 27-5-2009 12:28 AM 發表
即刻寫:blame:
:sleep:聽日交多份蔣喬前傳啦...已經寫好曬架喇...............

車爸原來咁好文采…小弟佩服。:77:
原帖由 原罪 於 27-5-2009 12:45 AM 發表
車爸原來咁好文采…小弟佩服。:77:
:( 唔好笑我啦...我勁多字都唔識寫.....................
原帖由 貨車仔 於 27-5-2009 12:20 AM 發表
<白朗大夫前傳>
生活雖克苦但亦算安穩,白朗畢始終係十幾歲嘅

:no: 天呀∼我d字無曬................. ...

白朗大夫唔係西人黎咩:47:
原帖由 貨車仔 於 27-5-2009 08:00 AM 發表
:36: G7必萌植民星發射導彈<蔣喬前傳>向好人連邦發動反擊.......
http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?tid=7884&goto=lastpost#lastpost

今晚要寫 "尾行3好人前傳"至得:78: