Toysdaily 玩具日報

查看: 12589|回復: 32

Hot Toys Edward Scissor Hands入手

頭像被屏蔽
說啦!呢個世界有太多這些人!難得有新玩具玩就算!:73:

我隻仲未有得取!:56:
It will never look like "Johnny Depp" because Hottoys didn't get the license of Johnny depp face to release edward Scissor hands. The case just like ver.1 Joker.

I am one of the super fans of "Johnny Depp" and love movie Edward Scissor Hands very much. But since this figure do not use Johnny's head. I give it up. :59:

忘記唔開心既事:43:
最緊要攞到玩具玩:71:
頭像被屏蔽
:71: :71: 好野呀~~!!!
頭像被屏蔽
& my Renona Ryder; & Danny Elfman's BGM, & the snow...:oh:

回覆 1# 的文章

如果小弟係你的話,比我聽到店入面d員工,不論是否肥仔瘦人也好係我背後講埋 d 不合理由o既說話,我可以話,我x到佢無地自容,因為自己是清白,沒有打尖,真是可以理直氣壯地x爆佢!!!
依d噤o既員功,無有用眼去睇真件事就係樹生安白造!!!! 非常之唔可以容忍!!!!:53: :53: :53:
頭像被屏蔽
不過d員工服務態度都唔係好得去邊 :53: 。問多兩句就厭你煩。好似唔志在你有會唔會買。
個樣好似呆雞左少少
:80: 仲諗住最後會改善番個樣添!:79:
原帖由 Scar 於 2-4-2009 02:54 AM 發表
:80: 仲諗住最後會改善番個樣添!:79:

等MMS DX系列啦~~~:34: 到時可能會有兩套衫...兩個頭架喇~
原帖由 MAX 於 2-4-2009 03:02 AM 發表

等MMS DX系列啦~~~:34: 到時可能會有兩套衫...兩個頭架喇~

好記仇的版主啊:34:!