Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] (閒聊) - 有冇

14 歲有 5 隻 12吋 ?  我 14 歲咩玩具都無咁滯 :oh:
我14歲果時咩叫12"都未知:Q
早幾年我都5比我細佬玩我D  SIC同裝着(佢之前同我住),後來佢翻左澳門,前果排翻左去一體佢間房:47:
裝着齊章+SIC平成拉打全齊,匠魂所有拉打齊章:69:

所以事實證明,樓主你遲早勁過你老豆,5洗愁:66:
好羨慕! 就算冇得玩, 起碼日日都可以喺屋企"近睇",

唔駛喺玩具店 "裝裝吓",

樓主已经好幸福! 14 歲就有 5 12":Q ... 好多小朋友連開飯都要愁,

1:10 机甲差不多 2K, 唔好話你吖, 就算好多上班族都唔捨得買, 揾錢艱難呀! 小朋友 , 比心机讀書啦! :42:
原帖由 riderfun 於 22-1-2009 03:09 PM 發表
好羨慕! 就算冇得玩, 起碼日日都可以喺屋企"近睇",

唔駛喺玩具店 "裝裝吓",

樓主已经好幸福! 14 歲就有 5 只 12":Q ... 好多小朋友連開飯都要愁,

1:10 机甲差不多 2K, 唔 ...

咪係...搵錢難呀....最慘既仲係我地呢D有錢但老婆唔比買既...:unhappy:
原帖由 ajc188 於 22-1-2009 03:17 PM 發表

咪係...搵錢難呀....最慘既仲係我地呢D有錢但老婆唔比買既...:unhappy:

"最慘既仲係我地呢D有錢但老婆唔比買既" 呢句最精景, 因為我都係咁樣! :47:
本人已有一女兒,佢 周不時碌地要買玩具,但我就好少應佢嘅要求,我都周不時碌地要買玩具,但我老婆好少應我嘅要求.
我都諗緊.....第時生左個bb .....佢會唔會.......偷玩我d玩具.......
偷玩我驚我打爆佢.......:*
一陣你老豆成日係呢度玩開就好笑了XDDD
我就驚我老婆同個仔整跌晒我D玩具............
我個仔有時會爬上去個柜搞跌幾件
我老婆會撞埋個櫃度,好似四川大地震咁慘烈= ="

回覆 25# 的文章

所以我唔敢post相......:(
原帖由 Ricoyee 於 22-1-2009 01:31 PM 發表
佢驚我整爛嘛. 我自己只有5隻12吋咋! 而佢一柜都係!

睇黎你認為要同你阿爸一樣先心足咁喎:78:
14歲有5隻12吋,加埋其實都唔少錢
話曬你阿爸係自己搵錢既,再唔係你都番下兼職,自己搵自己買,好有滿足感嫁:71:

回覆 24# 的文章

咁即係做咗爸爸的大大,都唔捨得俾D珍藏俾自己個仔玩.....??:*
原帖由 Ricoyee 於 22-1-2009 01:31 PM 發表
佢驚我整爛嘛. 我自己只有5隻12吋咋! 而佢一柜都係!

你都應該好開心, 14歲已經有5 隻12"...
我都係19 歲先有第1 隻咋
大大是想說你老豆自私? 點解你唔親口問下佢? 反而黎問外人?