Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SDF-1, The TD MACROSS Brotherhood

原文章由 GX-00 於 16-9-2007 10:33 PM 發表

我認為灰色:):):)

trust u ......
得閑去睇睇   :)
頭像被屏蔽
原文章由 bad-aries 於 16-9-2007 11:27 PM 發表

知唔知街價大約幾錢?  唔想用天價買D正常偠都買到既野.

三位數字.... 二字頭.....左右啦.....
頭像被屏蔽
stand 在那裡 buy ar......我剛剛入了 VF1J stealth type:)... 謝
另 m&m 真是好正:handshake: 但是 兩隻牛牛.....
原文章由 TU@VF1S 於 17-9-2007 12:02 AM 發表
stand 在那裡 buy ar......我剛剛入了 VF1J stealth type:)... 謝
另 m&m 真是好正:handshake: 但是 兩隻牛牛.....

其實有yamato VF 機賣大部份鋪頭都有.....

不過有幾個MACROSS多到計唔到嘅大大 一定有更詳細的reply......
只要等佢哋睇到.....  :)
原文章由 大熊熊 於 16-9-2007 09:49 PM 發表

嘩, 老友落咗唔少工夫.....
good ar.....
:he:

尋日諗住飲茶,唉!!!輪侯號碼35,睇住我張200号飛:die:

後尾走去買朱朱3同1J返屋企,用三粒鐘完成。我第一次買山口,總覺得隻1J"大頸胞"。
原文章由 Warmblood 於 16-9-2007 06:58 PM 發表
Mine VF-1J

大大好有心機呀∼
我隻1J都到左手,但未有時間油線....留待下星期...雖然個盒有缺陷....張紙條又爛左,而該鋪頭老細又唔多願意換,好彩隻1J無咩問題....
我在取貨前收到風...取貨時臨場做QC.唔想入左隻問題1J:no::no:
原文章由 大熊熊 於 17-9-2007 12:12 AM 發表

其實有yamato VF 機賣大部份鋪頭都有.....

不過有幾個MACROSS多到計唔到嘅大大 一定有更詳細的reply......
只要等佢哋睇到.....  :)

個位必定係日行一善"陣式一"兄!!!!!!!只有佢先夠資格答人。
原文章由 YF-19 於 17-9-2007 10:12 AM 發表

大大好有心機呀∼
我隻1J都到左手,但未有時間油線....留待下星期...雖然個盒有缺陷....張紙條又爛左,而該鋪頭老細又唔多願意換,好彩隻1J無咩問題....
我在取貨前收到風...取貨時臨場做QC.唔想入左隻問題1J:no ...

Thanks...
原文章由 Warmblood 於 17-9-2007 10:05 AM 發表

尋日諗住飲茶,唉!!!輪侯號碼35,睇住我張200号飛:die:

後尾走去買朱朱3同1J返屋企,用三粒鐘完成。我第一次買山口,總覺得隻1J"大頸胞"。

我都係星期六入左, 山口1J同埋M&M:)

再次多thank you warmblood big big:shy:
原文章由 OST 於 17-9-2007 10:42 AM 發表

我都係星期六入左, 山口1J同埋M&M:)

再次多thank you warmblood big big:shy:

真係唔洗客氣,出相最實際。
原文章由 Warmblood 於 17-9-2007 10:44 AM 發表

真係唔洗客氣,出相最實際。

其實我係電腦白痴, 先前post相都攪左好耐, 何況我又唔捨得拆黎玩, 齋影個盒都無意思啦:shy:
原文章由 OST 於 17-9-2007 10:46 AM 發表

其實我係電腦白痴, 先前post相都攪左好耐, 何況我又唔捨得拆黎玩, 齋影個盒都無意思啦:shy:

老友, 玩具開盒玩,才是"王道" 啊........
M&M, please wait for me.... :help: