Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SDF-1, The TD MACROSS Brotherhood

It's already the 12th Anniversary as of Nov 9 2018 !!  {:1_203:}{:1_221:}{:1_226:}{:1_227:}
各位我返黎囉~
這個區的朋友可能都已經去了不同平台分享.不過當年我都係在這兒獲得不同的MACROSS 資訊.
所有今日都同大家分享下我仲係對YAMATO MACROSS 1/48 VF1的熱血

改造 BLUE ROSES VF1S /VF1A

改造 VF1J 量產型

改造VF1J & VF1A TV VER

改造 DYRL VF1S MAX VER

xoxokin 發表於 21-3-2019 12:25 PM
這個區的朋友可能都已經去了不同平台分享.不過當年我都係在這兒獲得不同的MACROSS 資訊.
所有今日都同大家 ...

Thanks for your sharing !! {:1_377:}
本人玩開S.I.C 但2009年第一次接觸YAMATO 出品 MACROSS 1/48 VF1是老婆送給我的M & M,到2019年的今天YAMATO小隊差不多完成,下個應該是笨大的DX VF1部隊,不過這個非常困難入手:*,
都係睇住舊野先!

https://youtu.be/DhFhNNn26XQ

SDF great presentation! {:1_213:}
人去樓空…………………
Upload相咁麻煩緊係冇人post野
終於做到第一集經典場面 VF-1A angel birds.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
西環老妖2 發表於 5-5-2021 05:25 PM
人去樓空…………………

越整越煩,之前又無理刪左好多帖,搞到好多師兄心血無晒,加上其他渠道優點好過呢度多好多