Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SDF-1, The TD MACROSS Brotherhood

原文章由 OST 於 14-9-2007 05:20 PM 發表

我依家好想買M&M, 但係真係再冇位擺or display, 我只可能將佢地擺\\係衣櫃, 但係唔買又心郁郁

我覺得玩具對於男人黎講就好似女人行街買衫or珠寶首飾咁:no:

似女性買水晶? 我識唔少...女性朋友都好鍾意買,有改運�改磁場嗰隻.有     display only (莎嘩屎琪)嗰隻.吓吓至少都一千幾百...
原文章由 OST 於 14-9-2007 05:20 PM 發表

我依家好想買M&M, 但係真係再冇位擺or display, 我只可能將佢地擺\\係衣櫃, 但係唔買又心郁郁

我覺得玩具對於男人黎講就好似女人行街買衫or珠寶首飾咁:no:

絕對,絕對同意,不過唔一定玩具!!!!每人都有每人與趣!!!
原文章由 大熊熊 於 14-9-2007 05:28 PM 發表

似女性買水晶? 我識唔少...女性朋友都好鍾意買,有改運�改磁場嗰隻.有     display only (莎嘩屎琪)嗰隻.吓吓至少都一千幾百...

d 1/48韋基利架架都一千幾百, 有滿足佔有慾o既工效, 作display用途亦可:shy:
原文章由 大熊熊 於 14-9-2007 05:28 PM 發表

嬲嬲地,食晒D燒餓,睇下咁仲有無 莎嘩.........屎琪

收PM Borther
原文章由 Warmblood 於 14-9-2007 05:31 PM 發表

絕對,絕對同意,不過唔一定玩具!!!!每人都有每人與趣!!!

所以我從來唔介意陪女朋友睇衫, 正如佢都會陪我睇玩具一樣, 但當然我睇玩具o既時間小過佢睇衫o既時間啦, haha:DD
原文章由 OST 於 14-9-2007 05:33 PM 發表

d 1/48韋基利架架都一千幾百, 有滿足佔有慾o既工效, 作display用途亦可:shy:

送禮,自用一流!!!!
原文章由 Warmblood 於 14-9-2007 05:35 PM 發表

送禮,自用一流!!!!

唔係掛, warmblood大大真係豪爽, 唔好話送禮, 我連自用都唔捨得:no:
原文章由 Warmblood 於 14-9-2007 05:34 PM 發表

嬲嬲地,食晒D燒餓,睇下咁仲有無 莎嘩.........屎琪

收PM Borther

回咗 ...Bro
原文章由 OST 於 14-9-2007 05:38 PM 發表

唔係掛, warmblood大大真係豪爽, 唔好話送禮, 我連自用都唔捨得:no:

me too ....
:)
原文章由 OST 於 14-9-2007 05:38 PM 發表

係咪串,有好野唔益你個衰佬!!!!
原文章由 大熊熊 於 14-9-2007 05:42 PM 發表

me too ....
:)

原文章由 Warmblood 於 14-9-2007 05:43 PM 發表

唔好呀:no:

valkyrie盒蛋part 2年尾又出, 今次老虎都訂左先, 費事炒到貴晒, part 1 我用炒價入, 但係問心, 真係唔值成五十幾蚊一隻:sad:
原文章由 OST 於 14-9-2007 05:48 PM 發表

唔好呀:no:

valkyrie盒蛋part 2年尾又出, 今次老虎都訂左先, 費事炒到貴晒, part 1 我用炒價入, 但係問心, 真係唔值成五十幾蚊一隻:sad:

講笑啫...有好野一定預你!!!Check吓有無PM

講真,咁細架,又咁多details,噴油又無乜出界, OK LA......
原文章由 Warmblood 於 14-9-2007 05:54 PM 發表

講笑啫...有好野一定預你!!!Check吓有無PM

講真,咁細架,又咁多details,噴油又無乜出界, OK LA......

收到pm啦, 唔該晒兩位大大:)

我買part 1, 其中兩架係爛架:no:
原文章由 OST 於 14-9-2007 05:58 PM 發表

收到pm啦, 唔該晒兩位大大:)

我買part 1, 其中兩架係爛架:no:

爛乜????