Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SDF-1, The TD MACROSS Brotherhood

原文章由 calvinwongsc 於 5-9-2007 03:38 PM 發表

一隻百幾~ok啦~都唔係太過既~

加上又細隻,收藏容易又多造型∼簡直唔買對唔住自己∼一隻都係$(*
..^ v ^..:shiny::shiny:
原文章由 YF-19 於 5-9-2007 03:00 PM 發表

我都一樣∼出幾多∼買幾多(發左達甘!!):!:he::DD

我係一樣, 每個型號, 每個色都要買:)

9月15, 10月15, 11月15 預左月供山口韋基利架喇:shy:
原文章由 YF-19 於 5-9-2007 04:44 PM 發表

加上又細隻,收藏容易又多造型∼簡直唔買對唔住自己∼一隻都係$(*
..^ v ^..:shiny::shiny:

對, 1/60 或者 1/48 (display 出來其實唔阻"訂", 不過個盒就.......

而且價錢真係..... 貴囉

:die:
原文章由 OST 於 5-9-2007 04:50 PM 發表

9月15, 10月15, 11月15 預左月供山口韋基利架喇:shy:

每月一入!
無聊幻想.....如果將所有韋基利在維港上空低飛....會非常壯觀(.....白日夢):sleep::sleep:
(韋基利病毒上腦):cool:
原文章由 OST 於 5-9-2007 04:50 PM 發表

sure, 避免miss , 訂咗啦....連三一
哈哈.....
:he:

[ 本文章最後由 大熊熊 於 5-9-2007 05:10 PM 編輯 ]

跟多個死仕~公司個位係放左一隻1:60+ 1 set  山口式第二代盒旦
原文章由 calvinwongsc 於 5-9-2007 05:10 PM 發表

跟多個死仕~公司個位係放左一隻1:60+ 1 set  山口式第二代盒旦

唔爭在山口韋基利.....1set 啦
:DD
冇錯!!!所以佢一出我就買~
嘩,哩樹好熱鬧,我又跟1SET山口式。
少少奇想,一向山口都"鬆"馳名於世,究竟韋基利喺加FAST PACK負重磅下是否還可"托"住碌炮???好想知!!!!
原文章由 YF-19 於 5-9-2007 05:01 PM 發表

每月一入!
無聊幻想.....如果將所有韋基利在維港上空低飛....會非常壯觀(.....白日夢):sleep::sleep:
(韋基利病毒上腦):cool:

Angel Birds 飛行表演, 正:)
原文章由 大熊熊 於 5-9-2007 05:09 PM 發表

sure, 避免miss , 訂咗啦....連三一
哈哈.....
:he:

我冇訂, 雖然訂貨係平d同埋一定有貨, 但係我都唔敢訂, 因為山口d上色咁差, 訂左貨佢求其俾隻你都得啦, 我寧願俾貴小小有得揀

p.s. 個人意見, 請唔好見怪:shy:
原文章由 OST 於 5-9-2007 05:27 PM 發表

我冇訂, 雖然訂貨係平d同埋一定有貨, 但係我都唔敢訂, 因為山口d上色咁差, 訂左貨佢求其俾隻你都得啦, 我寧願俾貴小小有得揀

p.s. 個人意見, 請唔好見怪:shy:

我都定左No.34&36各一隻.當日一返貨即時取貨,希望越早越有得揀∼:shiny:
原文章由 OST 於 5-9-2007 05:22 PM 發表

Angel Birds 飛行表演, 正:)

加埋超時空號停泊在堅尼地城,青洲對開海面(如macross II & Plus一樣.....)....各韋基利從艦橋起飛作飛行表演....場面壯觀∼(我痴左線)
原文章由 YF-19 於 5-9-2007 05:33 PM 發表

我都定左No.34&36各一隻.當日一返貨即時取貨,希望越早越有得揀∼:shiny:

其實我係驚訂左唔俾我揀, 到時俾隻次貨我都唔知點算, 自問唔係驗屍官, 交收多數唔check貨, 不過聽呢度好多大大講話山口QC好差, 所以驚驚地 (我得一隻山口帝皇萬能俠架咋):shy:
原文章由 OST 於 5-9-2007 05:38 PM 發表

其實我係驚訂左唔俾我揀, 到時俾隻次貨我都唔知點算, 自問唔係驗屍官, 交收多數唔check貨, 不過聽呢度好多大大講話山口QC好差, 所以驚驚地 (我得一隻山口帝皇萬能俠架咋):shy:

咪咁啦,QC差就算囉(貨都未出,可能成品好好都唔定),玩具,玩嫁嗎,唔係用嚟驚。你咁樣買咗返屋企,擺兩嘢,玩花咗味世界未曰???玩具比都你玩樂過程中有享受就夠。(我自已覺得)。