Toysdaily 玩具日報

[分享討論] JOJO同好黃金體驗之世界(傾劇情,有劇透,慎入!)

OIC...風水替身"羅更加條龍"!!
9把刀也是超級JOJO迷

google search 9把刀的blog

PS..我出不到LINK
9把刀也是超級JOJO迷

google search 9把刀的blog

PS..我出不到LINK
giogiohk 發表於 26-10-2011 07:45 PM
即刻上去找看到!!!
http://www.giddens.tw/album/photo/163433997
我覺得要開出黎先好喎…只係買左好多盒 jojo,又唔拎出黎玩 / display…
我覺得要開出黎先好喎…只係買左好多盒 jojo,又唔拎出黎玩 / display…
多其 發表於 28-10-2011 02:42 PM

刀大係酒店影架,未返台灣…
不過有d都開左盒影。
yeah~~入到達比幅啤牌呀!
yeah~~入到達比幅啤牌呀!
原罪 發表於 11-11-2011 12:45 AM

WOW~~~~~~~~~~~~~~~~~~
以收藏的珍貴度,小弟這個當然很弱…不過還原度真的高,而且不算貴。(如果有愛…)而且小弟很喜歡這一對局。相當經典的頭腦戰。忍不住貼相分享一下。

外盒比相像中精美,還燙了金。感覺豪華~

盒底與內容物…這就是全部了…這個價錢,一幅啤牌,十八個籌碼…自己諗值唔值啦。

全部都有封條,確保未賭過。呵呵~

祖羅夫,波納尼夫的籌碼,是有雕刻的。不只是印上去。

啤牌盒外觀…在很捨不得之下…都要開封…(玩具唔過下手癮…睇圖咪得羅。)

特別式樣啤牌一覽,留意…只有黑桃A,有世界的樣貌。

DIO是K?
婆婆是Q?

達比是J?

JOKER是???(忘了是誰?)

啤牌背面圖案。

算非常滿意的一件收藏…應該捨不得拿來用了。除非中了六合彩有閒錢買多幅,哈哈~
多謝收看。
應該是戲稱笨豬的那個,本名完全唔記得,係祖祖等人見迪奧前最後見到的手下(第二十七期開始出現了二話就死了)能力是:背部可以扮女人~但忘了前後調轉但對手無轉到,俾祖祖一行人一眼發現,被逼帶路見迪奧,在未知迪奧能力前被不明不白的殺死在石棺內。

:handshake:等很久了!!!
第8部第5話:
http://mh.xindm.cn/display.asp?id=60237
http://tieba.baidu.com/p/1045481820

岸邊露伴羅浮宮
岸邊露伴羅浮宮
原罪 發表於 2-12-2011 12:18 AM

:D 太好了, 這個終於有漢化!!!!
thank you, 原罪 大!!!!
其實第8部只係頭兩話有點吸引,而第3-5話都唔知佢想表達d乜﹗可能成為月刊有所影響,以往星期刊好有feel的說…請快回到重點吧……可惜呢…
其實第8部只係頭兩話有點吸引,而第3-5話都唔知佢想表達d乜﹗可能成為月刊有所影響,以往星期刊好有feel的說 ...
多其 發表於 3-12-2011 09:03 AM

我.......我在等單行本先睇~~~~~~~
話咁快~
出埋第六話:36: